Naujienos

  • Football Manager 2013 – sėkmingiausia serijos dalis
    • Football Manager 2013 – sėkmingiausia serijos dalis

    • Football Manager 2013 tapo geriausiai parduodama dalimi savo žaidimų serijoje.  Šią džiugią žinią šiandien paskelbė žaidimo kūrėjai, Sports Interactive studija. Studijos vadovas, Miles Jacobson,  teigė: „Su malonumu pranešu, kad FM13 tapo geriausiai parduodamu žaidimu Football Manager žaidimų serijoje. Labai ačiū už jūsų palaikymą.“

       

      Greta šio pranešimo Jacobson prasitarė, kad būsimo Football Manager 2014 detalės bus atskleistos gerokai vėliau. Kada? Kūrėjai nenurodo. Kompanija dar net negali įvardinti preliminarios žaidimo išleidimo datos.

       

      Football Manager 2013 buvo išleistas pernai lapkritį. Žaidimo leidėjai, SEGA, gegužės mėnesį pranešė, kad pardavė jau 940 tūkst. žaidimo kopijų. Žaidimas GameSpot reitinge surinko 8.0 balus iš dešimties ir laimėjo geriausio 2013 metų sporto žaidimo titulą.

       

      Football Manager žaidimų serija žinoma dėl savo vadybinės žaidimo pusės. Čia netik galite linksmai pažaisti futbolą, bet ir iki paskutinių smulkmenų vadovauti savo komandai – kurti strategijas, pirkti, parduoti žaidėjus, daryti finansines sutartis, ieškoti rėmėjų, burti trenerių komandą ir t. t.

    • Autorius: Endy | Data: 28, Gegužė 2013 21:10 (36)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.