Naujienos

  • Naujas Civilization V papildymas - Brave New World
    • Naujas Civilization V papildymas - Brave New World

    • Kompiuterinių žaidimų leidėjai, 2K Games, pranešė ruošiantys antrąjį papildymų paketą savo strateginiam žaidimui, Civilization V. Naujiena vadinasi Brave New World. Papildymas turėtų būti išleistas vasarą, o jį kuria studija Firaxis.

       

      Papildymas truputį patobulins žaidimo kultūrų bei politikos mechanizmus, pristatys 9 naujas Civilizacijas, 8 naujus Stebuklus ir 2 naujus scenarijus. Naujas Pasaulio Kongreso (World Congress) institutas turėtų tapti tarptautinių prekybos srautų reguliavimo organo konceptu. Ši institucija galės taikyti prekybos sankcijas, organizuos Pasaulines Žaidines ir reguliuos branduolinio ginklo naudojimą. Leidėjai pažada, kad institucijos veikloje žaidėjai galės pirkti ir parduoti balsus bei dalyvauti kitoje „užkulisinėje“ Pasaulio Kongreso veikoje.  Sėkmingai veiksmai gali jums padėti iškovoti Politinę Pergalę (Diplomatic Victory).

       

      Tarptautiniai prekybos srautai padeda plėsti savo religiją, kultūrinę įtaką ir mokslą. Sėkmingai plėsdami savo kultūros įtaką kitoms civilizacijoms, galite pasiekti naują pergalės tipą – Kultūrinę Pergalę (Culture Victory).

       

      Du nauji scenarijai vadinsis War Between the States ir Scramble for Africa. Pirmasis leis jums sudalyvauti JAV pilietiniame kare,  o antrasis – civilizacijų kova dėl gausių Afrikos žemyno resursų. Tarp naujų stebuklų rasite Parthenon, Broadway ir Uffizi. Viena iš naujų civilizacijų yra Lenkija, valdoma Kazimiero III-iojo.

    • Autorius: Endy | Data: 15, Kovas 2013 23:49 (35)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.