Naujienos

  • Star Wars: Battlefront III buvo 99 % baigtas
    • Star Wars: Battlefront III buvo 99 % baigtas

    • Prieš keletą metų Star Wars: Battlefront trečiojo asmens šaudyklių serija laukė trečiosios savo dalies. Žaidimo kūrimu rūpinosi Free Radical Design studija, tačiau neužilgo, 2008-aisiais, tiek žaidimas, tiek pati studija buvo nuvaryta į kapus LucasArts leidėjų. Nuliūdę gerbėjai turbūt jau seniai susitaikė su šiuo skaudžiu praradimu, tačiau šiandien norime vėl paberti druskos ant žaizdos.

       

      Tik po ketverių metų vienas iš Free Radical Design studijos įkūrėjų, Steve Ellis, prasitarė, kad žaidimo atšaukimo momentu, Star Wars: Battlefront III „buvo 99 procentai užbaigtas. Iki išleidimo buvo likę tik pataisyti keletą programavimo klaidų. Tai būtų buvę sėkmingiausias mūsų žaidimas, tačiau dėl finansinių problemų jis buvo atšauktas.“ guodėsi buvęs studijos darbuotojas.

       

      Star Wars: Battlefront III buvo aktyviai kuriamas nuo 2006-ųjų vidurio iki 2008-ųjų ir viskas ėjosi gana gerai, kol pasikeitus LucasArts tarybai, buvo smarkiai sumažintas finansavimas kūrėjams. Taip Free Radical Design studija pavirto Crytek UK, beveik baigtas Star Wars: Battlefront III buvo nuleistas į klozetą, o nevilties pagautas kitas Free Radical Design bendrasavininkas, David Doak, iš viso paliko kompiuterinių žaidimų pramonę.

    • Autorius: Endy | Data: 1, Gruodis 2012 21:39 (34)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.