Naujienos

  • Call of Duty: Black Ops II atrodo pavargęs?
    • Call of Duty: Black Ops II atrodo pavargęs?

    • Žaidimų leidėjai Activision pagaliau nuėmė paslapties šydą nuo savo būsimo projekto. Gandai nemelavo – tai iš tiesų bus Call of Duty: Black Ops II. Žaidimas nukels jus į netolimą ateitį – 2025 metus, kai pasaulį krečia nauji konfliktai. Žaidimo kūrėjai, kompanija Treyarch, pristatydami Call of Duty: Black Ops II, labiausiai akcentuoja visiškai naują žaidimo siužetą, visiškai naujas istorines aplinkybes ir žinoma, iš viso to išplaukiančią ateities ginkluotę bei kitą kovos techniką.

       

      Spirginti priešų lazeriais neteks, tačiau kovos lauke dažnai naudosite arba patys slėpsitės nuo plačiai naudojamų robotizuotų ir automatizuotų kovinių aparatų: danguje - šnipinėjantys ir mini-kulkosvaidį nešantys nedideli dronai, ant žemės – automatiniai „tankukiai“ minininkai, ginkluoti masyvaus kalibro kulkosvaidžiais, vandenyje – gudrios amfibijos, kurios sugeba netik išlipti iš vandens, bet ir „kopti“ kalnuotais paviršiais.

       

      Deja, nepaisant kūrėjų entuziazmo, ne visi nauju būsimo Call of Duty posūkiu patenkinti. Ypač tai išreiškė vienas iš Electronic Arts vadovų, Kevin O‘Leary. Savo socialiniame tinklalapyje Twitter, Kevin‘as parašė: „Vargšas [Black Ops II], tu atrodai pavargęs, tau reiktų kokiems metams išeiti poilsio.“

       

      O‘Leary iki šiol nepaaiškino tokio savo nusivylimo priežasties, tačiau galima daryti prielaidą, kad tai tiesiog vienas iš nemalonių konkurencinių gestų, nes tris savaitės prieš Black Ops II, šį spalį Electronic Arts išleis savo pirmojo asmens šaudyklę, Medal of Honor: Warfighter.

    • Autorius: Endy | Data: 2, Gegužė 2012 23:21 (51)

Komentarai

Parašė: Valius159 :: Data: 2012-06-21 15:14:44 :: Komentaro ivertinimas: 0 | Netinkamas
Valius159

Tikrai laukiu, tik nepatinka idėja apie veiksmą ateityje kur pagrindiniai priešai robotai.

 


Parašė: tomuco :: Data: 2012-05-05 18:45:44 :: Komentaro ivertinimas: 0 | Netinkamas
tomuco

ne tas zodis kaip laukiamas


Parašė: auriss :: Data: 2012-05-04 22:13:28 :: Komentaro ivertinimas: 0 | Netinkamas
auriss

laukiamas zaidimas


Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.