Naujienos

  • World of Warcraft kūrėjai ruošia du naujus papildymus
    • World of Warcraft kūrėjai ruošia du naujus papildymus

    • Penktasis World of Warcraft papildymų paketas, Mists of Pandaria, šią savaitę įžengė į beta testavimo etapą, tačiau dar neturi tikslios išleidimo datos. Nepaisant to, žaidimų kūrėjai Blizzard patvirtino dar vieno naujo, jau penktojo, žaidimo papildymo kūrimo planus.

       

      Nors kūrėjų komanda jau žino, koks bus sekantis papildymas, World of Warcraft gerbėjams dar nėra ko džiaugtis – Blizzard teigia, kad tai dar „tik idėja, bendri bruožai“, kuriuos reikia išplėtoti. Kūrėjai teigia, kad ateityje World of Warcraft turėtų išlikti pirmaujantis žaidimas MMORPG žanre (įdomu tai, kad nuo 2010 metų WoW žaidėjų bazę sumažėjo beveik 2 milijonais – nuo 12 iki 10,2 milijono. Nepaisant to, kūrėjai nežada perimti nemokamo žaidimo verslo modelio, teigdami, kad yra patenkinti 15 $ per mėnesį abonento mokesčiu).

       

      Mists of Pandaria – tai ketvirtas stambus World of Warcraft atnaujinimas. 2007 metais pasirodė The Burning Crusade, 2008 - Wrath of the Lich King, o prieš dvejus metus – Cataclysm.

    • Autorius: Endy | Data: 25, Kovas 2012 23:32 (39)

Komentarai

Parašė: Dwix :: Data: 2012-03-27 17:00:20 :: Komentaro ivertinimas: 0 | Netinkamas
Dwix

Nu nesamonė gryna, dar net MOP nesutvarkė, o jau šneka apie sekanti apie galimus papildymus... Geriau negalvotu apie tolimesne ateiti o prižiūrėtu MOP kūrimą ir tobulėjimą.


Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.