Naujienos

  • Resident Evil: Operation Raccoon City išleidimo data
    • Resident Evil: Operation Raccoon City išleidimo data

    • Žaidimų leidėjai, Capcom, šiandien paskelbė Resident Evil: Operation Raccoon City PC versijos išleidimo datą – tai šių metų gegužės 18 diena. Xbox 360 bei PlayStation 3 konsolėms skirtos versijos išeis kiek anksčiau – kovo 20-ąją.

       

      Be išleidimo datos, Capcom pranešė, kad žaidimas palaikys Nvidia 3D Vision grafinę technologiją.  Tai reiškia, kad žaidimo vaizdus bus galima matyti ir 3D formatu. Resident Evil: Operation Raccoon City PC versija bus panaši į konsolių brolius – kooperaciniame kampanijos režime vienu metus galės žaisti 4 žaidėjai, o internetiniame, daugelio žaidėjų režime – iki 8.

       

      Resident Evil: Operation Raccoon City suteiks jums galimybę vadovauti pusei tuzino specialiųjų komandosų daliniui, priklausančiam Umbrella korporacijai. Korporacija užsiima farmacinių preparatų kūrimu, tačiau prisiverda košės į pasaulį išleisdama pavojingą virusą, verčiantį visus gyvus padarus zombiais mutantais.

       

      Daugumoje Resident Evil žaidimų serijos dalių žaidėjams tekdavo arba bandyti sutramdyti zombių prasiveržimą, arba ieškoti tiesos painiame Umbrella korporacijos žaidime. šį kartą jūs – Umbrella samdiniai, kurių užduotis – pašalinti korporacijos nelaimės pėdsakus, t. y. nepalikti jokių liudininkų Raccoon‘o mieste.

    • Autorius: Endy | Data: 24, Vasaris 2012 23:23 (40)

Komentarai

Parašė: ninja :: Data: 2012-02-25 18:10:43 :: Komentaro ivertinimas: 0 | Netinkamas
ninja

tai kad akiniai jau pasenuse tehnologija jau ir be ju galma 3D ziuret.gal butent del to ir neisivaizduojuLinksmaskolkas nesuzavejo 3D manes.nu cia ant megejo.


Parašė: mantvix :: Data: 2012-02-25 13:07:18 :: Komentaro ivertinimas: 0 | Netinkamas
mantvix

3D monitoriu ir akinius turiu, alienware tai naudinga funkcija Džiūgaujantis jei nebandes net neisivaizduoji tada. O del konsoliu visada anksciau palepina.. laukiam Linksmas


Parašė: ninja :: Data: 2012-02-25 06:28:27 :: Komentaro ivertinimas: 0 | Netinkamas
ninja

kas del 3D tai manau tikrai nereikalinga funkcija,papildomos islaidos del , ne ka geresnio vaizdo. o playstation ir visos kitos konsoles tai zaidimu gadinimas,grafika ant konsoliu tai kaip pries gerus 20metu buvo.


Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.