Naujienos

  • Naujas WoW papildymas - Mists of Pandaria
    • Naujas WoW papildymas - Mists of Pandaria

    • Šiemet Anahaime, JAV,  vykstančioje BlizzCon 2011 parodoje Blizzard atstovai patvirtino gandus apie naujo World of Warcraft žaidimo papildymo kūrimą, kuris vadinsis Mists of Pandaria. Jame rasite rytų Azijos kultūros tematika persisunkusį Pandarijos žemyną, kuriame gyvena į pandas panašūs gyventojai, vadinami Pandaren. Tai nauja pasirenkama veikėjo rasė, kurioje rasite naują vienuolio-muzikanto klasę. Be to, papildymas pakelt žaidimo veikėjų patirties kartelę iki 90 lygio.

       

      Mists of Pandaria, priešingai nei keliuose ankstesniuose žaidimo papildymų paketuose, Alliance ir Horde nereiks susivienyti dėl kokio nors bendro priešo (pavyzdžiui, Lich King ar Deathwing). Mists of Pandaria susikoncentruos į konfliktą tarp originalių kovojančių pusių.

      „Kad įsivaizduotumėte, kas porą ateinančių metų vyks WoW pasaulyje, pasakysiu, kad šį sykį blogis yra pats karas.“ sakė vienas iš Blizzard direktorių, Chris Metzen. „Raudonieji ir mėlynieji ruošiasi tokiam žiaurumui, kokio nematėme nuo Warcraft II. Ateina karas, kuris nebus gražus, nebent, žinome, žaidžiate už kraujo elfus... Naujasis papildymas nukels jus į tokią vietą, kuri buvo užmiršta laikui beveik 10 000 metų. Tai balanso, harmonijos ir vilties žemė, tačiau tik tol, kol neateisime mes su savo neapykanta, žiaurumu ir faktiniu konfliktu.“

       

      Deja, jokios galimos World of Warcraft: Mists of Pandaria išleidimo datos kūrėjai neatskleidžia.

    • Autorius: Endy | Data: 22, Spalis 2011 19:11 (38)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.