Naujienos

  • Nauji Civilization V papildymai – duoklė Korėjai
    • Nauji Civilization V papildymai – duoklė Korėjai

    • Civilizacijos atsiranda ir išnyksta, tačiau penktoji  Fixaris kūrėjų strategijų serijos dalis, Civilization V, vis dar pildosi. Šiandien 2K Games leidėjai paskelbė, kad Korėjos Chosun Dinastija bus pagrindinis naujausio Civilization V papildymo teminis objektas. Rugpjūčio 11 dieną jis pasirodys kartu su kitais įdomiais žaidimo papildymais - Babylon, Denmark, Polynesia ir Mongolia.

       

      Korėjos civilizacijos valdžios viršuje Fixaris komanda įkūrė Sejong‘ą Didįjį (1397 - 1450 m). Sejong – ketvirtasis Chosun Dinastijos valdovas, siekiantis sukurti korėjiečių raštą, taip pat išplėsti valstybės galią per visuomenės gerovę, mokslą ir technologijas.

       

       Vystant savo valstybę, žaidėjai galės sudalyvauti Japonijos samurajų invazijoje į Korėją. Japonų pajėgoms vadovaus garsus karo vadas, Toyotomi Hideyoshi. Tuo tarpu jūs savo krantus ginsite naujoviškais vėžliniais Sejong‘o laivais ir Hwach artilerija.

       

      Be Korėjos papildymo, Fixaris rugpjūčio 11 dieną išleis ir Ancient World Scenario paketą, kuriame rasite tris senovinius pasaulio stebuklus – Halikarnaso mauzoliejų, Dzeuso statulą ir Artemidės šventyklą.

    • Autorius: Endy | Data: 9, Rugpjūtis 2011 22:19 (38)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.