Naujienos

  • Mass Effect filmas orientuojasi į I-ąją žaidimo dalį
    • Mass Effect filmas orientuojasi į I-ąją žaidimo dalį

    • San Diege vykstančioje Comic-Con 2011 parodoje netrūksta kompiuterinių žaidimų pramonės naujienų. Tačiau kai kurie projektai susiję ir su kino filmais. Vakar apie būsimąjį Mass Effect filmą spaudos konferencijos metu pasakojo vieni iš jo kūrėjų, Casey Hudson ir Mark Protosevich.

       

      Kadangi Mass Effect filmas dar labai ankstyvoje kūrimo stadijoje, porelė negalėjo pateikti daug detalių. Vietoj to  Protosevich papasakojo apie sudėtingus Holivudo santykius su kompiuterinių žaidimų pramone. Pasak scenarijaus autoriaus, kompiuterinių žaidimų pramonė dažnai kankina Holivudą – ne taip paprasta fantastinės kompiuterinio žaidimo veiksmo scenas perkelti į žydrąjį ekraną.

       

      Kitąvertus, labai mažai kompiuterinių žaidimų turi būdinus komponentus, kad pagal jį sukurtas filmas būtų sėkmingas. Holivudo rašytojai ir prodiuseriai, imdamiesi darbo, dažnai pamiršta pasidomėti ar žaidimas turi gerą istoriją, ar jo pasaulis įdomus, ar jo temos jaudina žmones.

       

      Tačiau jo teigimu, Mass Effect – visai kitas atvejis. Žaidimas netik turi pribloškiančias veiksmo scenas, bet ir unikalią, niekur anksčiau nematytą, visatą. Mark Protosevich panuogąstavo, kad tikras iššūkis yra sudėti visus Mass Effect žaidimus į vieną filmą. Dėl to kūrėjų komanda labiau orientuojasi į pirmąją Mass Effect žaidimų trilogijos dalį.

       

      Mass Effect filmą kuria kino kompanija Legendary Pictures. Kada filmas pasirodys, kol kas lieka neaišku.

    • Autorius: Endy | Data: 24, Liepa 2011 14:43 (35)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.