Naujienos

  • Hans Zimmer kurs Crysis 2 garso takelį
    • Hans Zimmer kurs Crysis 2 garso takelį

    • Kitą savaitę žaidimų kūrėjai Crytek ir leidėjai Electronic Arts paleis ilgai lauktą fantastinę šaudyklę, Crysis 2. Naujoji serijos dalis pasieks ir PC ir Xbox 360 bei PlayStation 3 konsoles, tačiau daugiaplatformiškumas nėra vienintelis Crysis 2 išskirtinumo įrodymas.

       

      Electronic Arts leidėjai su pasididžiavimu paskelbė, kad garsus Holivudo kompozitorius, Hans Zimmer, suvienijo savo kūrybines galias su Borislav Slavov ir Tilman Sillescu, kad sukurtų unikalų ir įsimintiną Crysis 2 garso takelį.

       

      Hans Zimmer yra gerai žinomas už tokių Holivudo hitų, kaip „Inception“ ir „The Dark Knight“ garso takelių autorystę. Taip pat kompozitorius pasislėpė ir už garsiosios Activision leidėjų pirmojo asmens šaudyklės, Call of Duty: Modern Warfare 2, garso takelio. Hans Zimmer , kaip kompiuterinių žaidimų muzikanto karjera tęsiasi ir su būsimu Activision leidėjų žaidimu, Skylanders Spyro Adventures.

       

      Šiuo metu šaudyklės garso takelį galite išgirsti Crysis 2 PlayStation 3 konsolei skirtoje demonstracinėje versijose. Taip pat tinklalapiuose iTunes, Amazon, o nuo kovo 22 dienos, ir kituose skaitmeninės muzikos platinimo svetainėse.

       

      Crysis 2 ir vėl apvilks žaidėjus moderniuoju nano-kostiumu, kuris gerokai padidina žmogaus galias (padidina greitį, jėgas, atsparumą sužeidimams, padaro nematomu), ir vėl supriešino su agresyviais ateiviais. Tačiau šį kartą veiksmo vieta iš tankių tropikų džiunglių persikelia į betono džiungles – Niujorką.

    • Autorius: Endy | Data: 17, Kovas 2011 21:47 (41)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.