Naujienos

  • Karibų Piratai taps LEGO
    • Karibų Piratai taps LEGO

    • Žaidėjai, laukę naujo Karibų Piratų žaidimo, buvo stipriai nuvilti, kai praeitą mėnesį Disney leidėjai „nuskandino“ Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned. Tačiau pasirodo, pati piratų žaidimų serija nežada nuskęsti.

       

      LEGO konstruktoriaus kaladėlių manija apsėsta TT Games studija iki šiol yra sukūrusi savo interpretacijas tokių populiarių filmų ir istorijų, kaip Indiana Jones, Star Wars, Batman, Rock Band bei Harry Potter. Dabar kūrėjai nusitaikė į naują taikinį – piratą Jack Sparrow ir Karibų Piratus.

       

      Disney Interactive ir TT Games vakar pranešė pasauliui, kad Lego Pirates of the Caribbean: The Video Game į jūras išplauks kitų metų gegužę. Žaidimas dienos šviesą išvys kartu su nauja filmo dalimi - Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides.

       

      O kas liečia žaidimą, Lego Pirates of the Caribbean rasite istoriją, veikėjus, vietas iš visų trijų, iki šiol pasirodžiusių kino filmų (Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl, Pirates of the Caribbean: Dead Man‘s Chest ir Pirates of the Caribbean: At World‘s End). Žinoma, ir iš būsimosios filmo dalies.

       

      Žaidimas leis jums vesti 70 veikėjų per 20 lygių. Taip pat veiks kooperacinis režimas, kur du žaidėjai vienu metu galės plėšikauti jūrose. Be to kūrėjai žada ir naują Freeplay modą, kuris leis žaidėjams sugrįžti į jau pabaigtus lygius ir susirinkti pražiopsotas gerybes.

    • Autorius: Endy | Data: 20, Lapkritis 2010 16:03 (42)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.