Žaidimų forumas

The Darkness II
Apžvalgos diskusija

• 2022-06-29 14:55:13
    • Įvertinimas: 0 | Netinkamas
  • Sveiki,

kaip jūs tą stalą apeinat Džiūgaujantis ?

• 2012-10-21 15:12:30
    • Įvertinimas: 0 | Netinkamas
  • Pats žaidimas įtraukė ,,nesvietiškai" įstorija tikrai įdomi, grafika spalvynga (nebūdinga siaubo žaidimams. vertinčiau jį 9/10.

• 2012-09-27 17:51:39
    • Įvertinimas: +1 | Netinkamas
  • Žiaurus ir šlykstus žaidimas apie tamsos jėgas, bet tačiau labai įtraukiantis ir įdomus

Kai

Kai
    • 2012-08-31 19:50:42
  • na gal as kiek perdejau su kritika Linksmas tiesiog komiksine saudykle su dramatizmu nieko bendro neturi. nebent kontraste ir ironijoje, bet tik ne tiesiogiai.

nzn ar mano patarimai verti demesio, bet jei nori suvokti kas yra drama, dramatiski ivykiai ir dramatiskos aplinkybes - isijunk ir pereik silent hill II.  tai puikiausias geros knygos ir gero zaidimo misinys Linksmas po sito dramos etikete kabinsi kazkam labai atsargiai Linksmas

• 2012-08-26 23:34:05
  • ach, norejau aprasyt skaudzia dzekio ir dzenes padeti mano akimis. ko gero, persudziau bisky Džiūgaujantis sentimentali ta mano sirdele. geriau sentimentalumus mokyklos rasiniams pasiliksiu Džiūgaujantis

Kai

Kai
    • 2012-08-26 22:31:49
    • Įvertinimas: +2 | Netinkamas
  • meilės, skausmo bei žiaurumo prisotintas siužetas

- kur kada kaip? tikrai? krano ir backu saudymas tolygus "

meilės, skausmo bei žiaurumo prisotintas siužetas

"

?

jei jau tai iprasta saudykle su kazkur fone vykstanciu siuzetu tai taip ja ir ivardink, bijoti tai ko? jei pasakojimas sikna, tai jis sikna, nebent kas kazkiek checkpointu atsirandandtys flashbakai tai tavo suvokimu esminis siuzetas.

kas del zaidimo - oldschoolinis shooteris, smagus dizainas, jokio balanso ir pure fun 4 player. dramos cia nera ir nebus, dievazi komiksu visatos juokdardiai i dramatiskuma pretenduoja? nejuokinga. jei zaidimas kabina tik drive'u nereikia ten ieskoti dostojevskio, ir atvirksciai.

o siaip olala, saunuolis.