Naujienos

  • EA ruošia naują atviro pasaulio Star Wars
    • EA ruošia naują atviro pasaulio Star Wars

    • Kompiuterinių žaidimų kūrėjai, EA Canada, paskelbė ieškanti naujų darbuotojų savo būsimam projektui. Panašu, kad tai bus naujas Žvaigždžių Karų serijos žaidimas. Skelbimas išduoda, kad kompanija ieško animatoriaus bei kovinių scenų dizainerio naujam, atviro pasaulio Star Wars projektui.

       

      EA Canada – tai jau trečia EA leidėjų nuosavybėje esanti studija, kuria Star Wars žaidimus. DICE kuria visiškai naują Star Wars Battlefront, kuris bus skirtas tiktai Xbox One ir PlayStation 4 konsolėms. Tuo tarpu Dead Space studija Visceral Games dirba ties žaidimu, apie kurį dar nieko konkretaus nepaskelbta.

       

      Gali būti, kad EA Canada kuria tą patį žaidimą, ties kuriuo dirba ir Visceral Games, nes animatoriaus darbo skelbime teigiama, kad darbas neapsiriboja viena alokacija. Vis daugiau stambiųjų žaidimų šiais laikais nebeapseina tik vienos studijos kūrėjų pastangomis. Pavyzdžiui, kuriant Grand Theft Auto V, savo indėlį į žaidimą įdėjo daugiau nei 1000 specialistų iš viso pasaulio.

       

      Iki šiol EA leidžiami Star Wars žaidimai būdavo pačių įvairiausių žanrų, tačiau atviro pasaulio žanras buvo gana pamirštas.  Tai turėtų būti antrasis stambus atviro pasaulio žaidimas po MMO žanro Star Wars: The Old Republic, kuris pasirodė 2011-aisiais.

    • Autorius: Endy | Data: 29, Lapkritis 2013 23:06 (36)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.