Naujienos

  • GTA V peticija perkopė 450 tūkst. parašų ribą
    • GTA V peticija perkopė 450 tūkst. parašų ribą

    • Kompiuterinių žaidimų konsolių savininkai jau mėgaujasi ką tik išleistu veiksmo žaidimu, Grand Theft Auto V, o PC žaidėjai vis dar dėlioja parašiukus... Internetinių peticijų svetainė, Change.org, pranešė, kad  peticija, raginanti Rockstar Games leidėjus pristatyti ir žaidimo PC versiją, ką tik perkopė 450 tūkstančių parašų ribą, o vos per 3 dienas nuo oficialaus žaidimo išleidimo, surinko virš 100 tūkstančių parašų.

       

      Pasak Change.org atstovų, tai didžiausia peticija kompiuterinių žaidimų peticijų istorijoje šioje svetainėje ir 10-ta didžiausia tarp visų peticijų kategorijų. Pasak vieno iš  Rockstar Games įkūrėjų, toks parašų peticijoje skaičius daro įspūdi ir kompanija svarsto galimybę perkelti žaidimą į PC platformą, tačiau tai ir visos žinios. Daugiau jokių komentarų leidėjai nepateikia.

       

      Ankstesnės žaidimo dalies, Grand Theft Auto IV, PC skirta versija buvo išleista tik 8 mėnesiai po to, kai 2008-aisiais žaidimas pasiekė konsoles. GTA V buvo išleistas antradienį, uždirbdamas net 800 milijonų JAV dolerių vos per pirmą pardavimo dieną!

    • Autorius: Endy | Data: 19, Rugsėjis 2013 22:54 (36)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.