Naujienos

  • The Company of Heroes filmo sulauksime anksčiau
    • The Company of Heroes filmo sulauksime anksčiau

    • Paankstinta kino filmo „The Company of Heroes“ premjeros data – iš planuotos kovo 19 dienos ji atkelta į vasario 26-ąją. Tačiau Relic studijos kompiuterinių žaidimų pagrindu sukurtas filmas kino teatruose nepasirodys – jis iš karto keliaus į DVD ir Blu-ray diskų formatus.

       

      „The Company of Heroes“ filmas gal ir nesulaukė didelio spaudos susidomėjimo, tačiau jame vaidina tikri Holivudo veteranai: Tom Sizemore (filmai „Saving Private Ryan“, „Black Hawk Down“ ), Neal McDonough (filmai „Flags of Our Fathers“, „Captain America: The First Avenger“ ), Chad Collins (filmai „Lake Placid 2“, „Sniper: Reloaded“ ) ir Jurgen Prochnow (filmai „The Da Vinci Code“, „Das Boot“ ).

       

      Filmo veiksmas vyksta II Pasaulinio karo metais vakarų Europoje, kur būrys JAV karių Bulge mūšio (vykusio Belgijos, Prancūzijos ir Nyderlandų teritorijoje) metu atsiduria už priešo linijų. Čia jie netikėtai sužino apie Hitlerio planus panaudoti masinio naikinimo ginklą – ypatingo galingumo bombą. Būrys veržiasi į Vokietijos gilumą, kad sustabdytų pražūtingus fiurerio planus.

       

      Žaidėjai jau kurį laiką laukia naujausio Relic studijos žaidimo Company of Heroes 2, tačiau jo išleidimo data neseniai buvo atidėta vėlesniam laikui dėl kokybės gerinimo. Dabar žaidimo tikimasi sulaukti kovo mėnesį.

       

      Čia galite pažiūrėti būsimo filmo treilerį.

    • Autorius: Endy | Data: 15, Vasaris 2013 23:56 (47)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.