Naujienos

  • The Witcher 3: Wild Hunt - jau kitąmet
    • The Witcher 3: Wild Hunt - jau kitąmet

    • Lenkų žaidimų kūrėjai, CD Projekt RED, oficialiai pranešė apie kuriamą The Witcher 3: Wild Hunt. Šį vaidmenų žaidimą tikimasi išleisti kitąmet. Pasak kūrėjų, labiausiai juos įkvėpė  jau kultiniu tapęs The Elder Scrolls V: Skyrim. The Witcher 3 taip pat orientuosis į labiau atvirą pasaulį be iš anksto surežisuotų vaidinimų ir epizodų.

       

      The Witcher 3: Wild Hunt pasaulis turėtų būti apie 20% didesnis nei Skyrim. Jojant žirgu, nukeliauti iš vieno pasaulio krašto į kitą, užtruktų apie 40 realių minučių. Nauja RED varikliuko versija sukurta taip, kad žaidimo krovimo laikai truktų kuo trumpiau.  Šiuo metu The Witcher 3 vaizdas veikia seno grafinio varikliuko pagalba, tačiau kai kitąmet žaidimas pasirodys, varikliukas bus naujas.

       

      Žaidimo istorija sudaryta iš trijų susipinančių struktūrinių dalių – pagrindinio veikėjo Geralt asmeninių išgyvenimų, Nilfgaardian imperijos invazijos ir tipiškų monstrų medžioklės, bei amatų vystymo užduočių. Smarkiai patobulintas priešų dirbtinis intelektas. Medžiojant monstrus, reikės surinkti tam tikras užuominas iš vietinių gyventojų ar knygų. Pabaisų pasirodymo vieta arba galios priklausys ir nuo paros laiko. Pavyzdžiui, tereikia tiksliai pataikyti į vampyro širdį ir jis bus negyvas. Kapoti į kitas vietas užtruks daug ilgiau.

       

      The Witcher istorija kuriama remiantis garsaus lenkų rašytojo Andrzej Sapkowski romanais. Geralt – pabaisų žudikų draugijos, vadinamos Witchers, narys. The Witcher 3 išvysite, kaip Geralt atgauna atmintį (ankstesnėse dalyse jis ją buvo praradęs). Žaidimo pavadinimas sufleruoja, kad atminties praradimas kažkaip susijęs su kita draugija, vadinama The Wild Hunt.

       

      Tikslesnė žaidimo išleidimo data kol kas nežinoma.

    • Autorius: Endy | Data: 5, Vasaris 2013 23:36 (49)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.