Naujienos

  • Kodėl Warface vadinasi Warface?
    • Kodėl Warface vadinasi Warface?

    • Gal kai kam atrodo, kad būsimos Crytek studijos nemokamos PC šaudyklės pavadinimas, Warface, yra gana kvailas, tačiau pasak kompanijos vadovo, Cevat Yerli, pavadinimas daugiau nei atitinka.

       

      „Manau, kad Warface yra labai populiarus. Manau, tai labai socialus žaidimas. Taip, tai keista žodžių kombinacija, tačiau noru pasakyti, kad tai tikrai sociali pirmojo asmens šaudyklė. Karas vyksta skirtinguose lygiuose – korporatyviniame – tačiau tai taip pat karas tarp jūsų ir jūsų draugų. Tai leidžia panaudoti daugybę skirtingų technologijų socialiniams santykiams kultivuoti. Mes jas kūrėme penkerius metus. Dėl to mes pradėjome kampaniją, kuri remiasi ‚veidu‘. Tai labai asmeniška.“

       

      Warface – tai pirmas nemokamas internetinis Crytek studijos žaidimas. Jis kuriamas kompanijos padalinyje Kijeve ir naudoja CryEngine 3 varikliuką. Warface veiksmas vyksta netolimoje ateityje. Kūrėjai žada ypatingai aukštą grafinį lygį, gudrų dirbtinį intelektą ir realistišką fizikinių dėsnių veikimą. Šiuo metu Warface yra beta testavimo stadijoje.

    • Autorius: Endy | Data: 13, Gruodis 2012 23:25 (39)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.