Naujienos

  • Naujas Black Ops 2 stengsis pranokti esamą pardavimų rekordą.
    • Naujas Black Ops 2 stengsis pranokti esamą pardavimų rekordą.

    • Kaip žinia, paskutinius porą metų žaidimo Call of Duty serijos dalys stabiliai pirmavo žaidimų rinkoje pagal pardavimus. Nors ir apie parduotų Call of Duty: Black Ops 2 kopijų kiekį dar anksti daryti išvadas – tikslūs duomenys bus paviešinti kitą savaitę – tačiau pirmos naujienos iš parduotuvių verčia žavėtis.

      Taigi, Call of Duty: Black Ops 2 yra absoliutus rekordininkas pagal išankstinių užsakymų (Pre-order) kiekį internetinėje parduotuvėje Amazon.com. Savo Twitter profilyje kompanija pranešė, kad Call of Duty: Black Ops 2 pralenkė išankstinių užsakymų rekordą per visą parduotuvės egzistavimo laiką.

      Vien tik Didžiojoje Britanijoje ir Blockbuster tinklų parduotuvėje per pirmasias pardavimų valandas BO2 buvo parduotas 10 000 ekzempliorių tiražu. Apie tai pranešė interviu  MCV portalui Blockbuster komercinis direktorius Džeris Batleris: „Tai tikra fantastika – matyti, kaip tūkstančiai žmonių skuba į Black Ops 2 pardavimų taškus tam, kad įsigyti naujai pasirodžiusi žaidimą. Mes nesugebėtume aptarnauti visų klientų taip greitai, jeigu mūsų darbuotojai nebūtų pilnai atsidavę šiai veiklai, už tai esame jiems be galo dėkingi. Mes pardavėme virš 10 000 BO2 dežučių per pirmas penkias minutes ir pasiruošę priimti naujus Call of Duty fanų užsakymus“.

      Priminsime, kad Call of Duty: Black Ops 2 turėjo problemų su dežučiu komplekacija: kai kurie pirkėjai vietoje antro BO2 disko netikėtai sau rado dežutėje...antrą diską Mass Effect 2 žaidimo.

    • Autorius: igoronaldo | Data: 14, Lapkritis 2012 17:58 (29)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.