Naujienos

  • The Witcher 2 kūrėjai nutraukia piratų medžioklę
    • The Witcher 2 kūrėjai nutraukia piratų medžioklę

    • Praėjusių metų lapkritį veiksmo/vaidmenų žaidimo, The Witcher 2, kūrėjai CD Projekt pranešė, kad internete buvo išplatinta daugiau nei 4,5 milijono piratinių žaidimo kopijų, kai tuo tarpu, legaliai parduotas tiks 1 milijonas (The Witcher 2 buvo išleistas pernai, gegužės 17 dieną).

       

      Po mėnesio kompanija nusisamdė teisines paslaugas teikiančią firmą ir pradėjo The Witcher 2 piratų medžioklę. Susekus sukčius, jiems buvo siūloma sumokėti baudą už autorinių teisių pažeidimus. Atsisakiusiems grėsė teismas.

       

      Dabar CD Projekt vadovas, Marcin Iwinski, išplatino pranešimą, pranešantį šios piratų medžioklės pabaigą. „Mūsų produktų gerbėjų bendruomenė sunerimo, kad ši teisinė akcija per klaidą gali paliesti ir sąžiningus žaidėjus. Kiekvienos studijos sėkmė priklauso nuo pasitikėjimo fanais. Atsiprašome, kad dauguma žaidėjų pasijuto taip, tarsi CD Projekt jais nepasitikėtų. Dėl to mes nusprendėme nutraukti šią akciją, tačiau tikrai neremiame piratavimo.“ Taip gana neįprastą sprendimą aiškino kompanijos vadovas.

    • Autorius: Endy | Data: 16, Sausis 2012 19:46 (44)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.