Naujienos

  • Sony gviešiasi kurti Assassin‘s Creed filmą
    • Sony gviešiasi kurti Assassin‘s Creed filmą

    • Informacinių technologijų gigantas Sony niekada nepasižymėjo kuklumu. Šiandien tai tik dar kartą patvirtinama. Pasak naujienų portalo Variety, kino kompanija Sony Pictures jau baigia tartis su kompiuterinių žaidimų leidėjais, Ubisoft, dėl istorinio veiksmo/nuotykių žaidimo, Assassin‘s Creed, ekranizavimo.

       

      Pasak Variety, į teisę kurti Assassin‘s Creed filmą pretendavo keletas kino kompanijų. Didžiausia Sony Pictures konkurentė šiose varžytuvėse buvo kino kompanija Universal Pictures, tačiau Sony laimėjo dėl to, kad pažadėjo į filmo kūrimo procesą smarkiau įtraukti Ubisoft leidėjus, kurie užtikrintų, kad kino filmas nepabėgs nuo originalios žaidimo koncepcijos. Šiuo metu Sony ir Ubisoft aptarinėja galutines sutarties sąlygas.

       

      Ubisoft jau keletą pastarųjų metų nespjauna į didįjį ekraną. 2008 metais kompanija įsigijo Monrealyje įsikūrusią specialiųjų efektų studiją, kūrusią skaitmeninę grafiką filmui „300“. O pernai, Disney dėka, kino teatruose pasirodė kitas Ubisoft leidėjų ekranizuotas kompiuterinis žaidimas, Prince of Persia: The Sands of Time.

       

      Kol kas neaišku, kada galėtume tikėtis Assassin‘s Creed filmo.

    • Autorius: Endy | Data: 21, Spalis 2011 17:27 (37)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.