Naujienos

  • Nemokamas Portal 2 atnaujinimas jau rytoj!
    • Nemokamas Portal 2 atnaujinimas jau rytoj!

    • Po to, kai balandžio mėnesį buvo išleistas, puikiai kritikų priimtas, galvosūkių žaidimas, Portal 2, Valve leidėjų reklamos direktorius Doug Lombardi pranešė, kad vasarą žaidimas sulauks nemokamo turinio atnaujinimų paketo. Vasara praėjo , o apie žadėtąjį atnaujinimą nebuvo užsiminta nei puse žodžio.

       

      Valve savo tylos kaukę nusiėmė šiandien. Žadėtasis atnaujinimas vadinsis Portal 2: Peer Review ir žaidėjus pasieks jau spalio 4 dieną, t. y. rytoj. Paketa rasite atnaujintą kooperacinį rėžimą, kur robotukai P-Body ir Atlas bendradarbiaudami turi praeiti naujus GLaDOS išbandymus. Taip pat jame rasite Challenge modą, kuris veiks tiek vienam žaidėjui skirtoje kampanijoje, tiek kooperaciniame rėžime.

       

      Iki šiol visame pasaulyje parduota daugiau nei 2 milijonai Portal 2 kopijų. Jame jūs įsikūnijate į merginą, vardu Chell, kurią negailestingas dirbtinis intelektas, vardu GLaDOS, pavertė milžiniškos Aperture Science laboratorijos „žiurke“. Chell laukė įvairūs galvosūkiai ir išbandymai (dažnai laviruojantys tarp gyvenimo ir mirties), kuriuos įveikti jai padėjo specialus, tarpdimencinius portalus kuriantis, šautuvas. Tačiau jūsų tikslas ne tik spręsti galvosūkius, o pergudrauti GLaDOS ir pabėgti.

    • Autorius: Endy | Data: 3, Spalis 2011 19:45 (49)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.