Naujienos

  • Vaidybinis kino filmas „Portal: No Escape“
    • Vaidybinis kino filmas „Portal: No Escape“

    • Gausių kritikų ir žaidėjų liaupsių sulaukusi, Valve išleista kompiuterinių žaidimų serija, Portal, jau užsitikrino savo plėtrą ir į kitas media sritis. Be to, kad žaidimas jau įkvėpė komiksų kūrėjus, dabar pasirodo ir trumpas realaus veiksmo filmas.

       

      Septynių minučių trukmės meninis filmas, pavadinimu „Portal: No Escape“, parašytas ir sukurtas Los Andžele gyvenančio režisieriaus, Dan Trachtenberg. Jis taip pat kuria kasdieninę video laidą apie pop kultūrą, pavadinimu „Tottaly Rad Show“.

       

      Dan Trachtenberg su „Portal: No Escape“ pirmą kartą debiutavo praėjusį mėnesį vykusioje Comic-Con parodoje, „Tottaly Rad Show“ stende, tačiau tik dabar kūrinys pasiekė YouTube. Pagrindinės Portal veikėjos, Chell, vaidmenį atlieka aktorė Danielle Rayne (dar vaidinusi „General Hospital“ bei „Law and Order“ ). Chell yra įkalinta nykioje kameroje neaišku kokiu tikslu, tačiau mergina vieną dieną atranda joje paslėptą tarpdimencinius portalus kuriantį ginklą ir pabando pabėgti.

       

      Pasak Trachtenberg, septynių minučių filmuką sukurti užtruko pusantrų metų, taigi, režisierius darbus pradėjo dar anksčiau nei Valve paskelbė apie Portal 2 kūrimą. Kadangi „Portal: No Escape“ nėra oficialus Valve leidėjų produktas, Portal gerbėjai ragina leidėjus pasamdyti filmo komandą ir nufilmuoti pilnametražį Portal kino filmą. Įdomu, ar Valve išpildys gerbėjų užgaidą?

       

      Anksčiau Dan Trachtenberg kūrė reklamas Lexus, Nike ir Coca Cola produktams. „Portal: No Escape“ galite pažiūrėti čia.

    • Autorius: Endy | Data: 24, Rugpjūtis 2011 21:40 (51)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.