Naujienos

  • Assassin‘s Creed: Embers – pasenęs Ezio pasirodys lapkritį
    • Assassin‘s Creed: Embers – pasenęs Ezio pasirodys lapkritį

    • Lapkričio 15 dieną istorinis nuotykių/veiksmo žaidimas Assassin‘s Creed: Revelations apibendrins visą Renesanso italų nenaudėlio, Ezio, istoriją. Neįtikėtiną Ezio istoriją padės pasakoti ir kartu išleidžiamas 20 minučių trukmės kompiuteriu sukurtas trumpametražis filmas. Jis vadinsis Assassin‘s Creed: Embers.

       

      Embers leis mums išvysti Ezio jau ne pirmoje jaunystėje, gyvenantį su savo žmona ir vaikais bei baime, kad vieną dieną kas nors gali juos nuskriausti. Filme pamatysite tam tikrų video iškarpų tiesiai iš jau išleistų dviejų paskutinių Assassin‘s Creed žaidimų. Taip Ubisoft leidėjai siekia išlaikyti dar didesnį Ezio pasaulio bendrumą.

       

      Priėjimą prie Assassin‘s Creed: Embers filmo gaus tie žaidėjai, kurie įsigys Assassin‘s Creed: Revelations Signature Edition (ypatingąjį leidimą). Jame rasite ir papildomą veikėją internetiniam režimui, naują vienam žaidėjui skirtą misiją ir unikalų garso takelį.

       

      Tie, kurie nesusivilios užsisakyti Assassin‘s Creed: Revelations Signature Edition, filmą iš kūrėjų galės parsisiųsti internetu už papildomą mokestį.

    • Autorius: Endy | Data: 25, Liepa 2011 22:03 (36)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.