Naujienos

  • Kuriamas Devil May Cry kino filmas
    • Kuriamas Devil May Cry kino filmas

    • Nors žaidimų leidėjai Capcom nesigyrė dalyvaujantys šiemetinėje Electronic Entertainment Expo parodoje Los Andžele, jų pasirodymas ten nepraėjo visai be naujienų. Parodoje kompanija viešai patvirtino gandus apie savo bendradarbiavimą su Sony Pictures‘ Screen Gems kino kompanija kuriant kino filmą, paremtą kompiuterinių žaidimų serija, Devil May Cry.

       

      Pasak Capcom pranešimo, kino filmas bus paremtas naujausia Devil May Cry serijos dalimi. Tai bus serijos atgimimas, kurioje tradiciškai pasirodys pagrindinis žaidimo veikėjas, vardu Dante. Žaidimą kuria Heavenly Sword Ninja Theory studija, tačiau Capcom leidėjai kol kas negali nurodyti tikslios žaidimo išleidimo datos, dėl ko neaišku ir kada pasirodys filmas.

       

      Devil May Cry filmo scenarijų rašo Kyle Ward, kuris taip pat prisidėjo kuriant tokius būsimus Eidos leidėjų filmus, kaip „Hitman 2“ ir „Kane and Lynch“.

       

      Visame pasaulyje iki šiol yra parduota daugiau nei 10 milijonų Devil May Cry serijos žaidimų kopijų. Pirmasis Devil May Cry žaidimas buvo išleistas dar 2001 metais ir buvo skirtas išimtinai PlayStation 2 konsolei. 2003-aisias pasirodė Devil May Cry 2, 2005-aisiais Devil May Cry 3: Dante‘s Awakening ir 2008 metais - Devil May Cry 4.

    • Autorius: Endy | Data: 10, Birželis 2011 21:51 (49)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.