Naujienos

  • Ubisoft ieško Assassin‘s Creed eksperto
    • Ubisoft ieško Assassin‘s Creed eksperto

    • Nors veiksmo/nuotykių žaidimo Assassin‘s Creed serija dar net nesulaukė savo trečiosios savo dalies, Ubisoft leidėjų produktas jau spėjo susikurti savitą ir unikalų pasaulį. Pasiklydę tarp PC, konsolių, internetu parsisiunčiamų atnaujinimų, komiksų, romanų, trumpų filmukų ir net Facebook‘e veikiančio žaidimo, Ubisoft darosi vis sunkau ir sunkiau palaikyti teisingą Assassin‘s Creed mitologijos vystymąsi.

       

      Savo oficialioje svetainėje Ubisoft leidėjai paskelbė ieškantys žmogaus, galinčio padėti sukurti Assassin‘s Creed enciklopediją. Kandidatui į šią darbo vietą reikalavimai yra gan paprasti – detalus (vos ne enciklopedinis) Assassin‘s Creed žaidimų serijos išmanymas, stiprūs organizaciniai įgūdžiai ir puikus rašymo anglų kalba išmanymas. Privalumas – gyventi netoli Ubisoft Monrealio studijos, nors dirbti namuose irgi įmanoma.

       

      Norintys dalyvauti atrankoje, turės parašyti enciklopedinių pavyzdžių, aprašančių Assassin‘s Creed serijos veikėjus bei tikrus istorinius įvykius, atsispindinčius žaidime. Norintys pabandyti, savo šansą gali rasti čia.

    • Autorius: Endy | Data: 28, Kovas 2011 19:42 (38)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.