Naujienos

  • Paskelbta Deus Ex: Human Revolution išleidimo data
    • Paskelbta Deus Ex: Human Revolution išleidimo data

    • Vis daugiau ir daugiau kompiuterinių žaidimų pramonės atstovų naudojasi socialiniais tinklalapiais skelbdami stambias naujienas. Naujausias šios tendencijos pavyzdys atkeliauja ir žaidimų kūrėjų studijos, Eidos Montreal. Kompanija socialiniame tinklalapyje Twitter paskelbė Deus Ex: Human Revolution išleidimo datą. Šis ilgai kuriamas žaidimas parduotuvių lentynas turėtų pasiekti jau rugpjūčio 23 dieną.

       

      Deus Ex: Human Revolution galėsite pasirinkti iš dviejų versijų - įprastos, kurios kaina 60 JAV dolerių, ir 70 dolerių kainuojančios Augmented Edition. Pastarojoje rasite netik žaidimą, bet ir 40 puslapių konceptualių piešinių knygutę, DVD filmą su iškirptomis scenomis ir animacinį romaną atskirame diske. Žaidėjai, iš anksto užsisakę žaidimo kopiją iš platintojo GameStop, gaus vieną papildomą misiją, kurioje pasirodys pagrindinis originalaus Deus Ex veikėjas, JC Denton. Be to šie žaidėjai gaus virtualų granatsvaidį, papildomų sprogmenų ir automatinį spynų „nulaužėją“.

       

      Eidos Montreal kūrėjai teigia, kad stengiasi palaikyti ryšį su originaliu Deus Ex. Kiekvieną žaidimo lygį žaidėjai galės pereiti taip, kaip jiems patinka. Priklausomai nuo to, kokius papildymus parinksite savo veikėjo kūnui, jūsų veikimas bus labiau orientuotas į artimą kovą, sėlinimą, kompiuterinius įsilaužimus ar socialinius santykius su kitais veikėjais.

    • Autorius: Endy | Data: 11, Kovas 2011 20:46 (38)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.