Naujienos

  • The Sims Medieval turės Limited Edition
    • The Sims Medieval turės Limited Edition

    • Feodalinė sistema Viduramžiais įtvirtino baudžiauninkų išnaudojimą ir dvarininkų lobimą. O dabar bet kuris pilietis, turintis atliekamus 50 JAV dolerių, gali įsigyti The Sims Medieval žaidimo Limited Edition kopiją.

       

      Neseniai Electronic Arts leidėjai paskelbė, kad būsimoji The Sims gyvenimo simuliacijų serijos dalis – Medieval – sulauks ir išskirtinės, Limited Edition versijos. Įsigiję pastarąją žaidimo versiją, serijos fanai be bazinio žaidimo, pakete ras ir tris skirtingas temas atitinkančias karaliau menes: barbarų, princesės ir juodosios magijos. Taip pat savo veikėjus galės aprengti išskirtiniais drabužių komplektais – puošni karalienės suknelė su aksesuarais ir grubūs budelio rūbai su grėsmingu gobtuvu.

       

      Pirmą kartą apie The Sims Medieval prabilta rugpjūtį. Tai visiškai savarankiška populiariosios simuliacijų serijos atšaka. Pirmą kartą simsai nusikels į Viduramžius. Taip pat pirmą kartą, žaidėjams bus leista kurti visus herojus, vesti juos į įvairias užduotis, kurti ir valdyti karalystę ir gyventi kiekvieno herojaus kasdienį gyvenimą atskirai. Tai tarsi tradicinis The Sims su RPG ir kitų žanrų žaidimų prieskoniais. Galėsite sukurti ir valdyti bet kokios profesijos veikėjų gyvenimus, įskaitant karalius, karalienes, riterius, burtininkus, kalvius, dainius ir t.t.

       

      Žaidimo misijų rasite daug ir įvairių, nuo legendinio Ekskaliburo kaldinimo, ar karališkų vedybų organizavimo, iki karalystės gynimo nuo piktojo burtininko ar amžinosios jaunystės šaltinio paieškų. EA žada, kad kiekviena užduotis skirsis savo vykdymo eiga, priklausomai nuo pasirinkto veikėjo.

       

      Tradiciškai The Sims Medieval rasite tuziną veikėjų išvaizdos ir asmenybės bruožų kūrimo įrankių. Savo karalystę galėsite plėsti tiek gerindami vidaus gyvenimo sąlygas ir rūpindamiesi gyventojų laime, tiek grobdami svetimas teritorijas ir plėsdami karalystes ribas fiziškai. Jūsų pasirinkimas, kuriuo keliu eiti. Žinoma, visada galite susikurti ir savo kelią...

       

      The Sims Medieval žadama išleisti 2011 metų kovo mėnesį.

    • Autorius: Endy | Data: 28, Gruodis 2010 21:30 (36)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.