• Alexander

Alexander
  • Lygis: Svečias
  • Taškai: 4
  • Vardas: Alex
  • Lytis: Vyras Vyras

Pilna statistika

  • Rašytojų būrelio apžvalgos ( 1 )
  • Rašytojų būrelio komentarai ( 51 )

Statistika

  • Rašytojų būrelio apžvalgos ( 1 )
  • Rašytojų būrelio komentarai ( 51 )

Rašytojų būrelio komentarai

Painkiller
Data: 13, Kovas 2013 | Aprašymo įvertinimas: 0

Eh.. Ir sita zmones siais laikais vadina rasiniu? Cia veikiau jau komentaras, galbut ilgas ir per daug informatyvus, bet su rasiniu lyginti sita rasliavone toli grazu negalima. Dauguma sakiniu nesirisa, pilna klaidu ir siaip atrodo kaip tiesiog kazkokie pamastymai ir.. smilai rasinyje? Ir galu gale siuzetas, net neaisku man kaip ten buvo galima kazko nesuprast, viskas buvo paaiskinta per video intarpus - daniel ir jo drauge uzsimuse auto avarijoje, Drauge pateko i roju, o daniel i turbut taip tariama skaistykla, pilna demonu ir panasaus sh. Jis sugebejo apsiginti nuo aplink esamu demonu, todel pamates potenciala pagrindiniame herojuje, angelas, jeigu taip galima ji pavadinti, pasiule sandori - uzmusti 4 liuciferio generolus, kad butu isvengta karo tarp rojaus ir pragaro. Juos uzmusus pasirodo pats liuciferis ir padekoja kad pasalino kliutis (generolus), kurios norejo uzlaikyti kariaunas ilgesniam laikui, kad pilnai pasiruostu. Tada pasirodo ir angelas, sakantis, kad uzduotis baigta ir gali keliauti i roju ir gyventi su savo drauge, bet zinodamas, kad viskas tik prasideda, jis atsisake ir nusivijo paskui liuciferi i pragara, nors ir buvo ispetas, kad kelio atgal is ten nera.. Toliau seka kitos painkiller dalys.

 

Zodziu, atgal prie rasinio - silpnas 6. 

SimCity 4
Data: 13, Birželis 2011 | Aprašymo įvertinimas: 0

Visai neblogai, tik gal kiek siaurokai aprasyta. Bet kiek zinau pats zaidimas toks blankokas ir cia turbut butu tas pats, kas aprasyti koki travian'a. Aisku, gera apzvalga padaryti imanoma, bet cia reiktu kur kas didesniu gebejimu, tad kitam kartui siulyciau pasirinkti kitokio stiliaus zaidima, ir tuo paciu nuimti visuos tuos "sveiki" ir "viso gero", cia apzvalga. 7 siam kartui.

 

Mafia II
Data: 26, Gruodis 2010 | Aprašymo įvertinimas: 0

Sakiniu struktura siaubinga, ir be to pilna klaidu. I lietuviskas raides si kart demesio nekreipsiu, bet kita kart tiesiog pasikapstyk Language bar'e ir ten tikrai rasi LT kalba.

   Be rasymo stiliaus, pati apzvalga gana skurdoka. Neisizeisk, bet ji primena ketvirtoko rasineli apie katik suzaista zaidima. Tiesiog reikia labiau pasistengti, nebijoti issiplesti, laisviau reiksti mintis. Apzvalga ne poros minuciu darbas, prie jos turetum uztrukti maziausiai valanda. Ir patarciau perzvelgti ankstesnes apzvalgas su aukstesniais balais, tada galbut pats suprastum ko tau truksta iki to geresio balo.

Mafia
Data: 6, Birželis 2010 | Aprašymo įvertinimas: 0
Nu gal del prologo tu teisus, bet seip jei jau lygini mafia su gta, spidermanais ar just cause'ais, matomai nesi perejes jo

Rašytojų būrelio apžvalga

Mafia
Data: 5, Birželis 2010 | Aprašymo įvertinimas: 9.9
2002 metų žaidimas. Tokie žaidimai pakankamai seni, kad galėtume juos tiesiog numesti į šalį, ar ne? Tik jau ne
šį, drąsiai galima sakyti, šedevrą. Nors grafika ir nėra stulbinanti (kalbu apie šiuos laikus, kadangi 2002 metams grafika buvo įspūdinga), bet siužetas neginčijamai

...

Rašytojų būrelio komentarai

Silent Hill 2
Data: 7, Vasaris 2010 | Aprašymo įvertinimas: 0
8.
Warhammer 40,000: Dawn of War – Winter Assault
Data: 13, Sausis 2010 | Aprašymo įvertinimas: 0
Well.. neturiu prie ko prikibt. 10
Disciples 3: Renaissance
Data: 10, Sausis 2010 | Aprašymo įvertinimas: 0
You still dont get it, do you? As TAM ir skaitau tavo recenzija kad susipazinti su Disciplais. Perskaites galiu vertinti ne vien zaidima, bet ir stiliaus trukumus. Del ko esi nepatinkas visai nesunku suprasti - del to, kad gavai tik 6. Ka galiu patarti, tai ismokti priimti kritika.
Disciples 3: Renaissance
Data: 10, Sausis 2010 | Aprašymo įvertinimas: 0
Na, nenoriu cia ilgai ir beprasmiskai gincytis, tai galui noriu pasakyti kad recenzija ne vien tau turetu atrodyti tobula, o ir tiems, kurie ja skaito. O visi zmones skirtingi, vieniems kazkas tai gali atrodyti tobula, o kitiems - visiskas sh. Ilgus sakinius suprasti nera sunku, tik kad reikia labai idemiai ir nesiblaskant skaityti, ko as labai nemegstu, nes galva amzinai uzimta kitomis mintimis. Kad to isvengti, manau jau geriau rasyti tavo tariamaja "pasaka" - spalvinga ir itraukiancia. Na bet kaip bebutu, sekmes sekanciuose aprasymuose ;)
Disciples 3: Renaissance
Data: 10, Sausis 2010 | Aprašymo įvertinimas: 0
Taip, recenzija is dalies yra reklamos priemone - ja siekiama suvilioti zaidejus isigyti gamini. O kad tai padaryti, manau ir paciam autoriui zaidimas turetu patikti. Daugelis zmoniu kaip ir as megsta neilgus, bet informatyvius aprasymus. Ir cia tikrai greiciau ne issilavinimo, o skonio klausimas. 8 uz 3 sakinius tikrai niekas neraso, bet suprantu apie ka nori pasakyti. Pastaruosius kelis menesius aprasymus komentuoja beveik vien vaikai (kurie vien tik del to, kad tavo recencija ilga, parasytu tau 10). As ne toks, as moku argumentuoti, nebijau isreiksti savo nuomones kad ir kokia ji izeidzianti butu.