Naujienos

  • Dar vienas įrodymas, kad kuriamas Far Cry 4
    • Dar vienas įrodymas, kad kuriamas Far Cry 4

    • Viešumoje pasirodė dar vienas įrodymas, kad kuriamas naujas veiksmo žaidimas, Far Cry 4. Vienas Ubisoft Shanghai studijos darbuotojas savo socialinio tinklo profilyje, pildydamas reziumė, paminėjo, kad dirba ties „būsimu Far Cry.“ Netrukus ši informacija buvo pašalinta, tačiau budrūs kompiuterinių žaidimų naujienų sekliai buvo greitesni. Deja, jokia kita informacija apie būsimą žaidimą nežinoma – siužetas, veikėjai, alokacija ir žaidimo platformos – viskas slepiasi po paslapties šydu.

       

      Tai jau trečioji neoficiali užuomina, implikuojanti Far Cry 4 kūrimo faktą. Pernai spalį kompozitorius, Cliff Martinez, pasigyrė, kuriantis muziką „naujam kompiuteriniam žaidimui, kuris vadinasi Far Cry 4.“ O pernai E3 parodoje Ubisoft marketingo vykdantysis vadovas, Tony Key, patikino, kad ketvirtoji žaidimo dalis jau pakeliui: „Far Cry – puiki serija ir dabar, kai ji turi tokį pripažinimą, kokio nusipelnė, mes tikrai sukursime dar vieną.“

       

      Far Cry žaidimų serijos leidėjai, Ubisoft, šios informacijos oficialiai nekomentuoja ir apie būsimą žaidimą kol kas oficialiai neskelbia.

    • Autorius: Endy | Data: 29, Sausis 2014 12:54 (55)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.