Naujienos

  • Kitais metais sulauksime naujo Call of Duty ir Skylanders
    • Kitais metais sulauksime naujo Call of Duty ir Skylanders

    • Vakar, pristatydamas savo paskutinio ketvirčio finansinius rezultatus, Activision Blizzard vadovas, Bobby Kotick, patvirtino, kad kitąmet sulauksime naujo Call of Duty žaidimo (nebestebina, ar ne?).

       

      Kalbėdamas apie būsimus projektus, Kotick patvirtino, kad ruošiama ir nauja nuotaikingo veiksmo žaidimo, Skylanders, serijos dalis. „Be Call of Duty ir Skylanders mes dar tikimės pristatyti visiškai naują ir stambią žaidimų seriją, kuriamą kartu su Bungie‘s Destiny.“ sakė Bobby Kotick.

       

      Naują Call of Duty kuria Treyarch ir Sledgehammer Games studijos. Būsimasis žaidimas turėtų pasižymėti nauja AAA klasės garsine patirtimi ir hyper-realizmu. Taip pat pranešimo metu buvo pažymėta, kad Activision Blizzard tęsia savo bendradarbiavimą su Kinijos interneto milžinu, Tencent, kurdami nemokamą internetinę šaudyklę, Call of Duty Online.

       

      Antradienį oficialiai pasirodė Call of Duty: Ghosts (Xbox 360, PlayStation 3, PC, ir Wii U versijos). Xbox One ir PlayStation 4 versijos bus išleistos kiek vėliau šį mėnesį. Per pirmąją pardavimų dieną žaidimas sugeneravo net milijardą JAV dolerių!

    • Autorius: Endy | Data: 8, Lapkritis 2013 14:01 (50)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.