Naujienos

  • Milijono dolerių vertės Saints Row IV versija
    • Milijono dolerių vertės Saints Row IV versija

    • Kompiuterinių žaidimų leidėjai, Deep Silver, šiandien pranešė apie super mega turbo ypatingą  savo būsimo veiksmo žaidimo, Saints Row IV, versiją. Ji vadinasi „Super Dangerous Wad Wad Edition arba The Million Dollar Pack“ – tai tik viena tokia ypatinga žaidimo kopija, kurią galima įsigyti už nei daug, nei mažai – milijoną JAV dolerių.

       

      Be ir taip jau VIP lygio Saints Row IV versijos - Commander in Chief – šiame brangiame paketėlyje rasite ir daug kitokių įdomių realaus pasaulio gėrybių – šnipų kursus, kelionę į kosmosą su Virgin Galactic, metų narystę E25 Super Car klube, tikrą Lamborghini Gallardo, naują Toyota Prius, galėsite pasidaryti norimą plastinę operaciją, apsipirkti su asmeniniu parduotuvių ekspertu, praleisti 7 naktis viešbutyje „Jefferson“ Vašingtone, bei 7 naktis „Top Royal Suite“ viešbutyje Burj-al-arab‘e.

       

      Visa tai galioja tik tuomet, jei užsisakysite išankstinę žaidimo kopiją GAME svetainėje. Saints Row IV startuos jau rugpjūčio 20 dieną. Deep Silver teigia, kad jie nejuokauja ir pasiūlymas tikras, tačiau kompanija pasilieka teisę bet kuriuo metu koreguoti šio milijoninio paketo turinį.

    • Autorius: Endy | Data: 11, Rugpjūtis 2013 21:21 (44)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.