Naujienos

  • Blizzard ir toliau blokuoja Diablo III žaidėjus
    • Blizzard ir toliau blokuoja Diablo III žaidėjus

    • Blizzard Entertainment užblokavo dar daugiau Diablo III žaidėjų. Kompanija patvirtino žaidėjų blokavimo faktą, tačiau neatskleidė, kiek jų nubausta ir ar ilgam.

       

      „Per pastaruosius metus mes jau darėme ne vieną žaidėjų blokavimo akciją, o dabar darome dar vieną. Visa tai už sukčiavimą žaidžiant Diablo III. Ateityje galime ir viešai nebeskelbti naujų blokavimo veiksmų, tačiau ir toliau stebėsime nesąžiningą elgesį Diablo III pasaulyje ir imsimės atitinkamų veiksmų, kad užtikrintume žaidimo vientisumą.“ sakė Blizzard atstovai.

       

      Gruodį kompanija užblokavo keletą tūkstančių žaidėjų, kurie  naudojosi „botų“ (netikros žaidėjų imitacijos) programėlėmis. Kompanija primena, kad trečiųjų programų naudojimas, „botai“, bei kitos sukčiavimo programėlės yra uždraustos Diablo III žaidime. Už tai galima gauti laikiną blokavimą, galima gauti ir amžiną. Pasak kūrėjų, visi šie elementai netik sugadina nuotaiką kitiem žaidėjams dėl konkurentų nesąžiningumo, bet ir išderina žaidimo sistemos stabilumą, žaisti tampa nebesaugu.

       

      Diablo III buvo išleistas pernai gegužę ir nuo to laiko jau yra parduotas daugiau nei 12 milijonų žaidimo kopijų tiražu.

    • Autorius: Endy | Data: 27, Birželis 2013 22:37 (57)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.