Naujienos

  • Tamplierių žudikas keliasi į jūrą? Assassin‘s Creed IV: Black Flag
    • Tamplierių žudikas keliasi į jūrą? Assassin‘s Creed IV: Black Flag

    • Kitas Assassin‘s Creed serijos žaidimas gali pasiūlyti pasiplaukioti su piratais. Neįvardijamas šaltinis paviešino dalelę būsimo žaidimo, pavadinimu Assassin‘s Creed IV: Black Flag, reklaminės medžiagos.

       

      Ne itin geros kokybės plakato nuotraukoje matome pažįstamą gobtuvu dėvintį žudiką, vienoje rankoje laikantį kardą, kitoje pistoletą. Veikėją supa žmonės, panašūs į piratus, o veiksmas vyksta buriniame laive. Jeigu Assassin‘s Creed IV: Black Flag produktas yra tikras ir jo istorija iš tiesų bent jau dalinai rutuliosis jūrose, tai bus jau nebe pirmas kartas, kai serijos veikėjas tampa triumo žiurke. Pernai išleistame Assassin's Creed III buvo ne viena misija, kuri vertė žaidėjus užimti aktyvią rolę jūrų mūšiuose.

       

      Šį mėnesį Ubisoft leidėjai patvirtino kuriantys naują Assassin‘s Creed serijos žaidimą, kurį tikimasi išleisti iki 2014 metų balandžio. Pasak kompanijos vadovo, Yves Guillemot, žaidimo vieta, laikas, siužetas ir pagrindinis veikėjas bus visiškai nauji ir iki šiol nematyti.

    • Autorius: Endy | Data: 26, Vasaris 2013 22:30 (32)

Komentarai

Parašė: tomuco :: Data: 2013-02-27 20:59:21 :: Komentaro ivertinimas: 0 | Netinkamas
tomuco

Dar ne visai aisku ar Desmondas mire ar ne Linksmas

 


Parašė: Seth :: Data: 2013-02-27 13:37:12 :: Komentaro ivertinimas: 0 | Netinkamas
Seth

laukiu nesulaukiu naujos dalies Linksmas bet siaip kuo toliau tuo labaiu nutolsta nuo pirmuju assainu tokiu kaip Altairas ar Ezio, pasigendu slaptu misiju kur reikia nepastebetam ka nors padaryt, o dar ir Desmondas mire, o jau buvo prade patikt zaist su juo.


Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.