Naujienos

  • Call of Duty aktoriai lanko karines įgulas
    • Call of Duty aktoriai lanko karines įgulas

    • Pernai išleista pirmojo asmens šaudyklė, Call of Duty: Black Ops II, savo leidėjams, Activision, uždirbo daugiau nei milijardą JAV dolerių. Dabar leidėjai atiduoda savo duoklę tikriems kariams. Žurnalas Forbes praneša, kad Activision dovanos Call of Duty: Black Ops II kopijas karinėms JAV bazėms ir ligoninėms visame pasaulyje. Be to, keletas pagrindinių žaidimo balso aktorių dalyvaus ture, kur susitiks su kariais ir kitu įgulų personalu.

       

      Šis žingsnis yra dalis USO/Armed Forces Entertainment turo dalis, kuriame dalyvaus šie balso aktoriai: Kamar de los Reyes (Raul Menendez), James Burns (Sgt. Frank Woods) ir Rich McDonald (Commander David Mason). Turas prasidėjo vakar ir baigsis vasario 4 dieną.

       

      „Mes žaidžiame karą saugioje garso įrašų studijoje, naudodami įsivaizduojamus ginklus ir vaidindami priešus. Šie vyrai ir moterys su tokiai dalykais susiduria kasdieną, tik čia jie realūs. Norime pagerbti šį faktą ir atkreipti dėmesį į tikrus herojus, kurie to nusipelnė.“ Sako de los Reyes.

       

      Activision taip pat veda Call of Duty Endowment programą, kuri padeda kariams, grįžusiems iš misijų arba baigusiems savo karinę karjerą, įsitvirtinti civiliame gyvenime.

    • Autorius: Endy | Data: 29, Sausis 2013 23:29 (53)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.