Naujienos

  • Naujas Skyrim papildymų paketas - Hearthfire
    • Naujas Skyrim papildymų paketas - Hearthfire

    • Laukti naujo The Elder Scrolls V: Skyrim turinio papildymo ilgai laukti nebeteks. Naujas internetu parsisiunčiamas paketas, pavadinimu Hearthfire, dienos šviesą išvys rytoj. Pirmiausia jį už 5 JAV dolerių arba 400 Microsoft taškų galės įsigyti Xbox 360 konsolių savininkai (pagal galiojančia Bethesda bei Microsoft sutartį, žaidimo papildymai pirmiausia platinami Xbox Live skaitmeninio platinimo sistemoje. Papildymo PC bei PlayStation 3 versijų sulauksime po mėnesio).

       

      Hearthfire pagaliau leis žaidėjams įsigyti norimą žemės sklypą ir nuo pat pamatų pasistatyti savo svajonių namą su visais vidaus patogumais – ginklų bei šarvų saugykla, alchemijos laboratorija, sodu, virtuve, miegamaisiais ir t. t. Taupantys laiką ir nenorintys studijuoti statybų planų, gali pasisamdyti ūkvedį, kuris padės jums įsikurti.

       

      Kai tik namas bus baigtas, iškart į jį galėsite įsikelti – vienas arba su žmona/vyru, taip pat įsivaikintu vaiku, ką leidžia nauja įsivaikinimo sistema. Tačiau nuosavi namai atneš netik naudą, bet ir atsakomybę – vaikus reikės atsakingai auginti ir auklėti, o namus ginti nuo retsykiais pasirodančių nedraugiškų užklydėlių ir įvairių pavojingų kenkėjų.

       

      Hearthfire papildymas seka po Dawnguard papildymo, kuris Xbox 360 konsolę pasiekė birželį, o PC – rugpjūčio pradžioje. Tuo tarpu PlayStation 3 žaidėjai Dawnguard paketo vis dar laukia...

    • Autorius: Endy | Data: 28, Rugpjūtis 2012 22:24 (55)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.