Naujienos

  • Sudie S.T.A.L.K.E.R. 2 - sveikas Survarium
    • Sudie S.T.A.L.K.E.R. 2 - sveikas Survarium

    • Kompiuterinių žaidimų kūrėjai, GSC Game World studija, ir jų post-apokaliptinė šaudyklė S.T.A.L.K.E.R. 2, galų gale, priėjo liepto galą. Oficialiame žaidimo Facebook profilyje rašoma, kad kompanijai, po ilgų paieškų, nepavyko rasti tinkamo investuotojo.

       

      GSC Game World problemos prasidėjo dar 2011 metų gruodį, kai studijos įkūrėjas ir vadovas Sergei Grigorovich nusprendė uždaryti studiją dėl asmeninių priežasčių. S.T.A.L.K.E.R. 2 likimas pakibo ore. 2012 metų sausį pasirodė žinia, kad kūrėjų komanda ir toliau dirba ties žaidimo kūrimu ir tuo pačiu metu ieško naujo investuotojo, galinčio perimti studijos vairą į savo rankas (kompanijai verkiant reikėjo pinigų). Deja, šis planas sužlugo... GSC Game World darbuotojai iki šiol dirbo už dyką – studijos prikelti nepavyko. Taip pat kaip ir S.T.A.L.K.E.R. 2. Galutinai.

       

      Tačiau dar ne viskas taip blogai... GSC Game World patapo nauja, Ukrainoje įsikūrusia, studija, pavadinimu Vostok Games. Praėjusį mėnesį, kompanija pasirašė sutartį su Vostok Ventures Ltd. leidėjais dėl finansinės pagalbos jų pirmam projektui – nemokamai MMO pirmojo asmens šaudyklei, pavadinimu Survarium.

       

      Žaidimas nukels jus į netolimą ateitį, kur pasaulinė ekologinė katastrofa alina Žemę. Kol kas dar neaiškus būsimo žaidimo siužetas, tačiau tikima, kad Survarium dienos šviesą pasieks 2013 metų pabaigoje.

    • Autorius: Endy | Data: 25, Balandis 2012 23:54 (32)

Komentarai

Parašė: auriss :: Data: 2012-04-29 10:31:05 :: Komentaro ivertinimas: 0 | Netinkamas
auriss

gaila kad nebebus stalkerio


Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.