Naujienos

  • L.A. Noire į PC atkeliauja lapkričio 11 dieną
    • L.A. Noire į PC atkeliauja lapkričio 11 dieną

    • Žaidimų kūrėjų studija Team Bondi gal kiek ir pristabdė savo veiklą (dėl darbuotojų skundų dėl nepakeliamų darbo sąlygų), tačiau naujausias kompanijos produktas vis dar kely. Rockstar Games šiandien pranešė, kad L.A. Noire: The Complete Edition PC versija Š. Amerikoje debiutuos lapkričio 8 dieną, o Europoje – trim dienom vėliau.

       

      Sprendžiant iš paketo pavadinimo, L.A. Noire: The Complete Edition rasite ne tik originalaus žaidimo PC versiją, bet ir visus papildymus, kurie anksčiau buvo išleisti tik žaidimų konsolėms. Žaidimas turėtų tikti netik stacionariems bei nešiojamiems, bet ir planšetiniams kompiuteriams. žaidimo PC versija taip pat palaikys Nvidia 3D Vision technologiją, leidžiančią žaidimus žaisti 3D formatu su specialiais akiniais. Šios galimybės, konsolėms skirta L.A. Noire versija, irgi stokoja.

       

      L.A. Noire įsikūnysite į detektyvo Cole Phelps vaidmenį ir nusikelsite atgal į 1947 metų Los Andželą. Turėsite išpainioti įvairiausius kriminalinius nusikaltimus, pradedant žmogžudystėmis ir užpuolimais, baigiant padegimais, narkotikų prekyba ir reketu. Atrodo atskiri nusikaltimai, tačiau visi jie susipynę į nepertraukiamą nusikalstamą  Los Andželo voratinklį.

    • Autorius: Endy | Data: 28, Rugsėjis 2011 20:38 (50)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.