Naujienos

  • Deus Ex – baigtas!
    • Deus Ex – baigtas!

    • Deus Ex: Human Revolution – pagaliau baigtas. Square Enix leidėjai šiandien paskelbė, kad šis Eidos Montreal studijos kūrėjų fantastinis veiksmo/nuotykių žaidimas jau baigtas kurti ir bus išleistas anksčiau nustatyta data – rugpjūčio 23 dieną Šiaurės Amerikoje ir trim dienom vėliau Europoje.

       

      Deus Ex: Human Revolution bus išleistas dviem versijom – paprasta, kurios kaina 60 JAV dolerių, ir 70 dolerių kainuojančia Augmented Edition. Pastarojoje, kaip ir daugumos žaidimų VIP pakuotėse, rasite netik patį žaidimą bet ir 40-ies puslapių eskizų knygelę, DVD diską su scenomis iš žaidimo kūrimo užkulisių bei kompiuteriu animuotą  žaidimo istoriją atskirame diske. Be to žaidėjai, kurie iš anksto užsisakys būsimojo žaidimo kopiją, jame ras papildomą misiją bei tokias virtualias gerybes kaip granatsvaidis, sprogmenys ir automatinis spynų visraktis.

       

      Eidos Montreal kūrėjai teigia, kad stengėsi išlaikyti originalaus Deus Ex dvasią – kiekvieną žaidimo lygį žaidėjas galės įveikti savaip, labiau orientuojantis į artimą kovą, šnipinėjimą, kibernetinius įsilaužimus ar net socialinių tinklų plėtimą. Tai priklauso nuo to, kokius technologinius papildymus „įsiųsite“ savo veikėjui.

    • Autorius: Endy | Data: 28, Liepa 2011 22:32 (53)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.