Naujienos

  • Kaskadininkai teigia, kad kuriamas Far Cry 3
    • Kaskadininkai teigia, kad kuriamas Far Cry 3

    • Nuo tada, kai 2008 metų spalį buvo išleista moderni pirmojo asmens šaudyklė, Far Cry 2, žaidimų serija, atrodo, dingo kaip į vandenį. Tačiau dabar pasklido gandas, kad Far Cry šaudyklių serija jau ruošiasi atbusti.

       

      Du Kanados kaskadininkai, savo darbų santraukoje internete pasiskelbę dirbę Far Cry 3 projekte. Pasak kaskadininko Lee Villeneuve, jis dirbo kaskadininku „motion capture“ studijoje žaidimui Far Cry 3 („motion capture“ – tai spacialus judesių fiksavimas. Kino filmų ir kompiuterinių žaidimų kūrėjai naudoja šią technologiją siekdami, kad jų herojai virtualioje erdvėje judėtų kuo tikroviškiau. Tam specialiomis kameromis yra filmuojami aktoriai (arba šiuo atveju, kaskadininkai), kurie bando perteikti siužeto įvykius, o jų judesiai vėliau perkeliami į virtualius herojus).

       

      Kitas kaskadininkas, Stephane Julien, dirbantis Fast Motion Stunt Team kompanijoje, taip pat išsidavė dirbęs su Far Cry 3 projektu. Nepaisant kaskadininkų tvirtinimų, žaidimo leidėjai/kūrėjai Ubisoft, kol kas nešneka apie Far Cry 3 kūrimą ir gandų oficialiai nekomentuoja.

       

      Far Cry 2 šaudyklė visame pasaulyje parduota daugiau nei milijono kopijų tiražu. Žaidimo veiksmas vyko Afrikos savanose ir džiunglėse, kur siaučia deimantų ištroškę karo vadai su savo gaujomis. Far Cry 2 tuo metu buvo gana inovatyvus su savo sunaikinama aplinka ir besikeičiančiais oro efektais.

    • Autorius: Endy | Data: 6, Gegužė 2011 17:40 (43)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.