Naujienos

  • Startavo erzinamasis Modern Warfare 3 tinklalapis
    • Startavo erzinamasis Modern Warfare 3 tinklalapis

    • 2009 metais Activision leidėjai pasinaudojo kasmetine Game Developers Choice Awards paroda, kad praneštų pasauliui apie būsimą savo hitą - Call of Duty: Modern Warfare 2 šaudyklę. Žaidimo pristatymas informacijos gausumu nepasižymėjo – tai tebuvo tik trumpas pokalbis ir dabar visame pasaulyje žinomo „No Russian“ oro uosto žudynių lygio.

       

      Atrodo, kad istorija kartojasi. Šįryt tinklalapis findmakarov.com pradėjo transliuoti vaizdines ir garsines užuominas tiesiai iš Modern Warfare 3 reklaminės kampanijos. Puslapio pavadinimas taip pat reprezentuoja Vladimir‘ą Makarov‘ą, ultranacionalistų teroristą, kuris buvo pagrindinis blogiukas 2009 metų Call of Duty: Modern Warfare 2 žaidime.

       

      Interneto naršyklėje atsidarius svetainę, juodame fone trumpam sužiba neaiški kariškio figūra, dėvinti beretę, o tuomet prasideda atgalinis laiko skaičiavimas, kuris turėtų baigtis kovo 2 dieną, trečiadienį. Būtent ši data žymi labiausiai užimtą Game Developers Conference renginio dieną. Tądien konferencijoje kalbės Nintendo prezidentas Satoru Iwata, o Apple turėtų pristatyti savo naująjį iPad.

       

      Nors Activision kol kas oficialiai nepranešė apie Call of Duty: Modern Warfare 3 kūrimą, sklinda gandai, kad tuo ir vėl rūpinsis Infinity Ward studija. Greitu metu laukite daugiau naujienų.

    • Autorius: Endy | Data: 27, Vasaris 2011 13:13 (45)

Komentarai

Parašė: TropHeN :: Data: 2011-02-27 23:26:45 :: Komentaro ivertinimas: 0 | Netinkamas
TropHeN

Activision pranėše kad jie nieko apie žaidima greitu metu nepraneš.

Čia tik bus kažkoks gerbėju darbas

Kažin kas čia bus reiks palaukti kovo 3d


Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.