Naujienos

  • 3 nauji Fallout: New Vegas papildymai
    • 3 nauji Fallout: New Vegas papildymai

    • Žaidimų leidėjai Bethesda Softworks ruošia atnaujinti savo fantastinį vaidmenų žaidimą, Fallout: New Vegas. Leidėjai šiandien paskelbė, kad per kelis ateinančius mėnesius New Vegas sulauks net trijų naujų žaidimo turinio papildymų paketų. Ir skirtingai nei pirmasis žaidimo internetu parsisiunčiamas papildymų paketas, pavadinimu, Dead Money (kuris buvo skirtas išskirtinai tik Xbox 360 konsolei), naujieji papildymai pasieks ir PC bei PlayStation 3 platformas vienu metu.

       

      Dead Money Xbox 360 konsolę pasiekė praėjusį gruodį. Papildymas pristatė naują scenarijų, kuriame žaidėjai, padedami savo asmenybę galinčios keisti moters-mutantės ir mandagaus vampyro, bandė atgaivinti legendinį, magiškų galių turintį Sierra Madre kazino lobį. Šiandien Bethesda Softworks leidėjai pranešė, kad vasario 22 dieną Dead Money papildymas pasieks ir PC vartotojus.

       

      Dėl kitų trijų papildymų paketa, leidėjai pašykštėjo informacijos, tačiau neseniai prekės ženklų registre buvo užregistruoti pavadinimai, kurie gali būti siejami su būsimaisiais papildymais. Tai Honest Hearts, Lonesome Road ir Old World Blues. Frazę „Lonesome Road“ galite pamatyti kaip virtualų graffiti užrašą originaliame Fallout: New Vegas. Tuo tarpu pastabūs žaidėjai pastebėjo įdomų failo pavadinimą, "nvgraffitihonesthearts", tekstūrų aplanke, Fallout: New Vegas: Dead Money žaidimo direktorijoje.

    • Autorius: Endy | Data: 4, Vasaris 2011 21:48 (54)

Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.