Naujienos

  • Jau žinoma Need for Speed: Shift 2 Unleashed išleidimo data
    • Jau žinoma Need for Speed: Shift 2 Unleashed išleidimo data

    • EA leidėjai turi tik vieną Need for Speed lenktynių žaidimų seriją, tačiau serijai priklausančių žaidimų – daugiau nei tuzinas. Pernai lapkritį kompanija išleido Criterion Games studijos sukurtą Need for Speed: Hot Pursuit, kuris savo „policininkų ir nusikaltėlių“ tipo gaudynėmis priminė kitą Criterion Games lenktynių stimuliatorių – Burnout. Kitas EA leidėjų Need for Speed serijos projektas dienos šviesą išvys jau kovo 29 dieną. Kas tai? O gi, Need for Speed: Shift 2 Unleashed.

       

      EA pradėjo Need for Speed lenktynių serijos įvairinimą 2009 metais išleisdami originalų Shift. Kitaip nei prieš tai pasirodęs, per daug susitupėjęs Need for Speed Undercover, Shift labiau orientavosi į vairavimo įgūdžius, kurie geriausiai atsiskleidžia iš pirmojo asmens pozicijos, kai į lenktynių trasą žvelgėte iš vairuotojo kabinos. Žaidime taip pat buvo daugiau licencijuotų automobilių nei bet kuriame kitame Need for Speed serijos žaidime. Tas pats teigtina ir apie realiame pasaulyje egzistuojančias lenktynių trasas.

       

      Shift 2 ir vėl kurs Slightly Mad Studios kūrėjai. Žaidime rasite daugybę skirtingų žaidimo modų, įskaitant 40 vienos klasės lenktynių, kur žaidėjai varžosi toje pačioje automobilių klasėje. Žaidėjai taip pat ras ir „Senas vs. Naujas“ žaidimo režimą, kur klasikiniai sportiniai automobiliai petys į petį varžysis su naujais metalo žvėrimis. Kita naujiena - Manufacturer Showdown, kur trasoje savo asmenines sąskaitas suveda konkuruojantys mechanikai.

    • Autorius: Endy | Data: 17, Sausis 2011 13:44 (51)

Komentarai

Parašė: Baznikas :: Data: 2011-01-17 23:48:59 :: Komentaro ivertinimas: 0 | Netinkamas
Baznikas

Is naujienos galima padaryti isvadas, kad zaidimas nelabai skirsis nuo pirmos dalies. 


Norint parašyti komentarą, jums reikia užsiregistruoti.