• LnP

LnP
  • Lygis: Svečias
  • Taškai: 0
  • Lytis: Vyras Vyras

Pilna statistika

  • Forumo žinutės ( 3 )

Statistika

  • Forumo žinutės ( 3 )

Forumo žinutės

Data: 31, Liepa 2016 | Aprašymo įvertinimas: 0

[b]iReklama.lt[/b] - Tai svetainė kurios dėka galėsite sutaupyti laiko, nereikės jums švaistyti jūsų brango laiko reklamuojant, ar rašant postus. Jums tereiks užsisakyti paslaugą ir už jus atliksime visą darbą mes. Ne gana tuo mes kuriame dar svetaines - nuo elektroninių parduotuvių iki paprastų svetainių.

 

Jeigu neturite logotipo, nebėda - mes ir jį galime padaryti jums.

 

[center][u]AUTOPOSTERIS[/u][/center]

 

[b]Autoposteris[/b] - puikus reklamavimo būdas padėsiantis sutaupyti Jūsų brangų laiką. Savo laiką iškeičiame į pinigus, t.y. dirbdami leidžiame savo laiką, o talpinti į „Facebook“ socialinio tinklo grupes reikalauja išties daug laiko, jei norite gero rezultato, todėl mes siūlome Autoposterį, Jums tai bus lyg maža investiciją į didesnį pelną, pardavimus.

 

[center][u]VIZUALIZACIJŲ KŪRIMAS[/u][/center]

 

Kuriame Internetinius tinklalapius, elektronines parduotuves, reklaminius stendus, logotipus bei kitą įvairią grafiką. Mūsų atliktus darbus galite matyti navigacijoje pasirinkę kategoriją.

 

Atliktų darbų pavyzdžiai:[[color=#0066cc]Logotipai[/color]] - [url]http://ireklama.lt/atliktu-darbu-pavyzdziai/[/url][[color=#993333]Tinklapiai[/color]] - [url]http://ireklama.lt/tinklalapiai/[/url]

 

[center]Ateikite ir pamatykite detalesnę informaciją[url]www.ireklama.lt[/url][/center]

Data: 22, Liepa 2016 | Aprašymo įvertinimas: +1

Sveiki, taigi perku GTA V gift'ą už 25€.

Atsiskaitau - Bankiniu pavedimu.

 

Laukiu pasiūlymų <img src='/images/faces/Smile.png' alt='Linksmas' title='Linksmas'>

 

Data: 21, Liepa 2016 | Aprašymo įvertinimas: 0

gg4u.LT - CSGO Skinų Parduotuvė.

 

Pristatau jums atsinaujinusią ir iš pagrindų pakeistą csgo skin'ų parduotuvę gg4u.LT

Projektas kurtas tam, kad apsipirkti būtų be galo paprasta bei malonu. Mūsų dizainas jums primins, kad nereikia "apsileisti", o mažos kainos gundys sugrįžti dar kartą.

 

• Kodėl verta pirkti pas mus ?

 

Mes esame naujoviška ir idėjų turinti elektroninė parduotuvė, kuri stengiasi pirkėjus sužavėti ne tik mažomis kainomis, bet ir naujovišku bei įdomiu dizainu. Turime nemažai planų ateičiai ir galime garantuoti, kad tai - mūsų tikslas. Taipogi pas mus skin'ų papildymai vyksta kas dieną / dvi !

 

• Kodėl parduotuvėje mažai skin'ų ?

 

Dabar svetainė vis dar veikia Beta v1 rėžimu, tad skin'ų pasirinkimas nėra labai platus, bet tikimės sutvarkyti viskas jūsų rastas klaidas ir kuo greičiau išeiti iš BETA rėžimo.

 

Tad tiek, jei rasite klaidų, kainų skirtumą, ar kažką panašaus būtinai praneškite svetainėje pateiktais kontaktais, arba apačioje, kairėje esančioje formoje.

 

http://gg4u.lt