• MatasVendeta

MatasVendeta
  • Lygis: Svečias
  • Taškai: 0
  • Lytis: Vyras Vyras
  • Miestas: Panevėžys

Pilna statistika

  • Forumo žinutės ( 1 )

Statistika

  • Forumo žinutės ( 1 )

Forumo žinutės

Grand Theft Auto: San Andreas
Data: 16, Vasaris 2016 | Aprašymo įvertinimas: 0

logo.png

 

Serverio ip: samp.sarl.lt Verkiantis Dar nestartavęs 

Forumas: www.sarl.lt

TeamSpeak ip: ts.sarl.lt

 

Sveiki! Turbūt vos išvydę šią temą, sau mintyse galvojate, jog tai eilinis projektas, kuris nieko vertas, yra visiškas apskritas nulis, ir taip toliau... Aš jums įrodysiu, jog tikrai ne! Norite svarių argumentų? Skaitykite visą aprašymą! Pradėkime nuo valdžios kuri sudaro Sarl.lt projektą.

 

SARL.LT Projekto pagrindinė administracija

 

Savininkas Vilius_Venturas, penkiolikmetis. Gyvena Raseiniuose, su SA-MP jau kartu, kaip 5 metai. Turi daug patirties įvairiuose projektuose, tikrai nėra „iš kelmo spirtas“. Projekte, prižiūri tvarką, renka prižiūrėtojus, moderatorius. Padeda Mantui tvarkytis su forumu, administruoja visa serverį. Užsiima projekto grafikos darbais ir filmukų kūrimu.

 

Savininkas Mantas_Paradisepenkiolikmetis. Gyvena Klaipėdos rajone, su SA-MP jau kartu, kaip 5 metai. Yra labai geri draugai su Viliumi, puikiai scriptina, bei webina. Turi daug patirties su scriptinimu, tikrai nėra pėsčias ant šio „kanto“. Pasižymi draugiškumu, bendravimu, mėgsta reikštis. Projekte scriptina, bei webina. Koduoja dizainus, tvarko forumą. 

 

Apie komanda jau pakalbėjome ir manau Jus įtikinau, jog ji tikrai nėra prasta. Dabar stengsiuosi jums kuo plačiau papasakoti apie unikaliausias ir geriausias sistemas mūsų serveryje!

 

Sistemų aprašymai ir jų paaiškinimai

 

 

Namų sistema - Namų sistema bus paprasta visiems prieinama ir aiški. Namus galėsite pirkti, juos parduoti, užrakinti. Tai pat namus galėsite nuomoti kietiems žaidėjams už tam tikras kainas, kas padės jums užsidirbti papildomų pinigų. Kiekvieną kart atsiimant algą reikės sumokėti už namų mokesčius ( vanduo, elektra, komunaliniai ir t.t. ). Norint nusipirkti namą reikės prieiti prie namo kur yra TextDrawas, užlipus ant jo paspausti ENTER klavišą ir jums išmes TextDrawą kuriame rasite visą informaciją : Namo savininką, id, kainą, būseną, vietą.

 

222333f14cea5879a0f058499018c3d8235.png

 

Verslų sistema - Verslų sistemai ištikrūjų buvo skirta didelė laiko dalis, kadangi verslai turi didelę įtaka serverio ekonomikai. Kol kas verslai yra dviejų tipų degalinės ir paprasti verslai. Kiekvienas jų turi savo atskirą valdymą, kainą ir funkcijas. Verslus bus galima tobulinti nuo 0 iki 2 lygio už tam tikrą sumą pinigų ar kreditų. Lygio kėlimo kaina priklausys nuo verslo kainos, kuo brangesnis verslas - tuo brangesnė lygio kėlimosi kainą. Kuo didesnis lygis - tuo didesnis uždarbis. ( Šis negalioja degalinėms ).

 

Pickup'ams griežtai NE! - Mūsų manymu pickupas jau senas ir atgyvenęs dalykas ką reikia keisti. Bendru nutarimu

nusprendėme keisti pickupus į Aktorius. Nuo šiol norint gauti informaciją reikės prieiti prie aktoriaus paspausi ant jo dešinį pelės klavišą ir skaityti informaciją!

 

794502bc72c17a086856f5d58200044c363.png

 

Darbų, direktoriaus ir įgaliotinio valdymo sistemos  - Direktoriai turės pilną teisę spręsti kaip atrodys darbas. Direktoriai galės keisti darbuotojų išvaizdą, rangus, rangų transportą, algą. Aišku ir bus elementarios komandos tokios kaip : Skirti pavaduotoją, išmesti, priimti, uždėti įspėjimą, nuimti įspėjimą, skelbti pranešimus, peržiūrėti darbuotojų sąrašą. Įgaliotinis tai lyg darbo prižiūrėtojas su papildomom komandom. Įgaliotinį skirs direktorius ir jis galės priimti žaidėjus į darbą, uždėti įspėjimų, skelbti pranešimus, pakelti rangus. Direktorius daug funkcijų galės daryti su atsijungusiais žaidėjais, kas labai palengvins jo darbą. Norint tapti serverio direktoriumi reikia pildyti anketą www.SARL.LT forume

 

Vairavimo mokyklos sistema -  Vairavimo mokykloje Jūs galėsite išsilaikyti visas 3 kategorijas ( Vilkikų, lengvųjų transporto priemonių, motociklų ). Norint laikytis teisęs reikės nuvažiuoti į Vairavimo mokyklą kuri bus /gps. Ten turėsite susimokėti ir vykdyti teoriją. Teoriją bus unikali tuo, jog ją sudarys TextDraw'ai. Išviso bus 5 sunkūs ir sukti klausimai į kuriuos jums reikės atsakyti. Neatsakius bent į du klausimus teorija automatiškai nutraukiama ir turėsite iš naujo ją vykdyti. Vykdant teoriją ir atsakinėjant į klausimus išmes textdraw'ą ir vaizdą (kameros). Vaizdas bus susietas su klausimu ( viskas nuotraukoje ). Jums tėsiog reikės atsakyti TAIP arba NE.

 

3dbd13ccf204886bbbc21e7415990e35624.png

 

Narkotikų, ginklų gaminimas ir pardavinėjimas, kažkas naujo! - Taip, supratote jog ginklai ir narkotikai bus gaminami. Kaip viskas vyks ir kas juos gamins? Juos gamins gaujos, savo bazėse ir sandėliuose. Bus su mappintas interjeras kuriame vyks visas veiksmas. Narkotikus ir ginklus reikės gaminti iš medžiagų. Medžiagas gaujoms teiks fūristai kurie jas veš iš kitų sandėlių. Gaujoms gavus medžiagas prasidės darbas. Gaujos narys turės užeiti prie boto ir spausti antra pelės klavišą. Išmes GUI lentelę su funkcijomis ir kita informaciją. Gaujos narys pradės darbą ir per tam tikrą laiką turės pagaminti ginklų arba narkotikų. Negalvokite jog tą laiką vien tik stovėsite. Reikės spaudinėti SPACE arba kažką daryti su kitu klavišu. Baigus gaminti narkotikus ar ginklus atsiras dėžės kurias reikės nunešti į tam tikrą vietą, ten kaupsis narkotikai ir ginklai. Iš ten gaujos nariai galės imti narkotikus, ginklus ir juo pardavinėti. Kainas nustatinės direktoriai ar pavaduotojai.

 

 

Tai tikrai ne pabaiga. Daug sistemų yra sugalvota ir palikta tolimesniems atnaujinimams, kuriuos išvysite po forumo starto. Turbūt Jums visiems įdomu kokie darbai bus serveryje?

 

Darbai su pakvietimu

 

Policijos Departamentas - Vienintelė teisėsaugos šaka serveryje. Šis darbas yra visiems įdomus ir kupinas veiksmo. Šiame darbe žaidėjai turės gaudyti nusikaltėlius, sodinti juos į kalėjimą, dalyvauti grobimuose, šturmuose, įkaitų išlaisvinimo operacijose. Visas darbo komandas policininkai galės sužinoti parašę komandą /policija. Tai pat policininkai gaus ir papildomų priemonių: Tazerį, liemenę, ginklus, bananą. Galės statyti kliūtis, spyglius. Kiekvienas policininkas galės kirti savo karjeros laiptais ir gauti aukštesnius rangus iš savo valdžios narių.

 

Ligoninė - Šių žmonių darbas yra labai atsakingas. Šio darbo darbuotojai turi gydyti serverio žaidėjus, išblaivyti juos, gydyti nuo narkotikų priklausomybės. Ligoninė turės 3 tipus mašinų (Ambulance, lengvąją tr. priemonę ir sraigtasparnį). Sraigtasparnis bus skirtas, jei iškvietimas bus gautas kur yra sunku privažiuoti ar vandenyje, tad čia labai pasitarnaus sraigtasparnis. Ligoninės darbuotojai parašę komandą /medikas sužinos visas savo komandas. Kaip išblaivyti žmogų, pagydyti, uždėti jam šarvų, parduoti sveikatos pažymą ir t.t.

 

„Hensava“ Taxi firma - Taksistai serverio vežėjai. Šis darbas skirtas tiems kurie mėgsta mašinas, bei moka gerai vairuoti. Taksistai neturės specialių komandų ar kitokių priedų. Galės įjungti ir išjungti spidometrą, pradėti, baigti darbą, užsidėti TAXI ženklą ant savo nuosavos tr. priemonės, išspirti klientą. Šis darbas turės 3 tipus TAXI mašinų.

 

„Girilis“ Autoservisas - Tai mašinų valdovai, kurie visą savo gyvenimą sieja su mašinomis. Šie žmonės tvarko mašinas, pila degalus, praveda technikines, tempią mašinas į KMA garažus. Šie darbuotojai turės 2 tipus mašinų, bei keletą komandų kurias galės pažiūrėti su komanda /mechanikas. Tai yra: Sutvarkyti mašiną, pripilti degalų, tuninguoti, pravesti technikinę. Kaip vyks technikinės pravedimas? Žaidėjas su mašina atvažiuos prie pakylos. Mašinos būklė būtinai turės būti 100 procentų. Mehchanikas prašęs komandą /technikinė pradės tikrinti mašiną. Apžiūra tęsis 1min ir jei viskas gerai - Jūs gausite technikinę. 

 

Ūkininkai - Unikalus ir neregėtas darbas. Ūkininkai galės sėti laukus, juos kulti, melžti karves, pieną vežti į sandėlius, o vėliau į parduotuves. Jei pienas sandėlyje užsistovės Jūs jį turėsite išpilti, nes jis bus surūgęs. Pieną bus galima vežti į parduotuves ir taip gauti papildomų pinigų. Šiame darbe labiausiai įtakos turės rangai. Nes nuo pirmo rango darbuotojai galės tik sėti, kulti laukus ir gėrybes pristatyti į sandėlį. Nuo antro jau melžti karves ir pieną vežti į sandėlį. Trečias rangąs duos leidimą lengvajai tr. priemonei su kuria Ūkininkai jau galės priduoti pieną ir gėrybes ir taip užsidirbti pinigų. Aišku daug kas priklausys nuo direktoriaus, nes jis ko ne kurs savo darbą. Visas komandas ir kita informaciją Ūkininkas galės pažiūrėti su komanda /ukininkas.

 

Fūristai - Svarbus ir didelę įtaką serveriui turintis darbas. Fūristai vežios prekes į įvairias serverio parduotuves, veš medžiagas gaujoms iš kurių bus gaminami ginklai, narkotikai. Tai pat veš degalus į degalines, degalinių savininkams. Fūristai turės 2 fūras. Jų bazė bus prie AP miestelio, pasikrovimas visai kitur. Darbuotojas įsėdęs į fūrą parašys komandą /pasikrovimas ir MINIMAPE'E jam išmes raudoną kvadratą kuris žymės pasikrovimą. Nuvykęs į pasikrovimą jis turės užsikabinti priekabą ir privažiavęs prie vartų rašyti /marsrutai. Pasirinkęs maršrutą jis turės važiuoti ir išsikrauti. Už kiekvieną nuvažiavimą gaus pinigų į algą ir dalį procento į darbo pelną.

 

Gaujos

 

O kaip gi be pagrindinio veiksmo šaltinio, gaujų?? Taip gaujos tikrai bus jų bus dvi Sinaola ir Cartel. Abi gaujos turės lengvųjų mašinų, sraigtasparnį, motociklų. Gaujų pagrindinis tikslas bus ginklų, narkotikų gamybą, grobimai ir konkuravimas viena tarp kitos ir policijos. Gaujoms bus draudžiama daryti sąjungas su kita gauja, nes tada Policijai nebus šansų prieš jas kovoti. Gaujos turės tokias komandas kaip: Surišti, grobti, atrišti, minuoti. Gaujos tai pat turės ir skirtingas išvaizdas kurias koreguos direktorius, pagal rangus.

 

Kodėl verta apsilankyti ir pasilikti SARL.LT projekte?

 

Pas mus apsilankyti verta todėl, nes mes Jums siūlome kokybišką, smagų, bei unikalų žaidimą serveryje. Kalbant apie serverį, jame tikrai netrūks veiksmo, adrenalino, unikalių sistemų. Mūsų koduotojas Mantas niekada nestygsta vietoje, nemiega ir daro kuo dažniasnius ir geresnius atnaujinimus, jog žaidėjai galėtų mėgautis pastoviais, bei kokybiškais atnaujinimais. Prakalbus apie forumą, forume yra sukoduotas unikalus, akiai mielas dizainas. Forumas yra prikimštas unikalių sistemų, jame yra įdiegti kokybiškiausi hookai, bei sukurtos visos sąlygos, jog Jūs žaidėjai galėtumėte nepriekaištingai, bei kokybiškai diskutuoti su kitais forumo nariais. SARL.LT Projekto komanda yra renkama atsakinga. Komandoje tikrai nėra nei vieno žmogaus kuris neišmanytu savo darbo ir nemokėtų elgtis su savo pareigomis. Pas mus yra tik stiprūs, šaltų nervų, nešališki žmonės kurie užtikrintai ir efektyviai gali atlikti savo darbą.