• PlayZONE

PlayZONE
  • Lygis: Svečias
  • Taškai: 0
  • El. paštas: mantax559@gmail.com
  • Vardas: Mantas
  • Pavardė: Asilas
  • Lytis: Vyras Vyras
  • Miestas: Vilnius

Pilna statistika

  • Forumo žinutės ( 1 )

Statistika

  • Forumo žinutės ( 1 )

Forumo žinutės

minecraft
Data: 26, Lapkritis 2014 | Aprašymo įvertinimas: 0

 

Sveiki,

MineCraft - tikrai visiems "geimeriams" pažystamas pavadinimas, daugelio paauglių praleistos valandos jį žaidžiant, kritikų dėmesio sulaukiantis dar kitaip vadinamas "Kubelių pasaulis".

 

Viską pakeitęs sprendimas įvyko prieš pusę metų, kuomet buvo tik menka motyvacija sukurti eilinį projektą... Laikui bėgant pasaulis keitėsi - keitėmės ir mes. Žingsnelis po žingsnelį ėję, padarėme didį darbą, iš kurio jau reikėtu ir rezultatų, kadangi daug laiko praleista kuriant ir svajojant, kiekvieną smulkmeną aptariant ir randant geriausią sprendimą. Įdėjęs ruginių miltų, kiaušinių ir įpylęs vandens, žmogus iškepė duoną kurią gardžiavosi žmonės - dabar atėjo laikas mums tą duoną pasidalinti su jumis.

 

Klausimas kyla, kodėl būtent rinktis jus? Gi yra daug įvairių serverių panašaus pobūdžio... Atsakymų yra begalė, bet mano nuomone kiekvienas individas renkasi pats kur jam žaisti, šiuolaikiniai žaidėjai nori visko ant lėkštutės, jeigu ne - jų dėmesio nepatrauks... Tą ir stengiamės padaryti - suteikti visą informacija apie patį serverį ir ko galima tikėtis iš mūsų. Serverį atnaujiname kiekvieną dieną, visą progresą galite stebėti forume (ForumasSvetainė), puiki administracija padės jums suvokti esmę ir parinks geriausią sprendimą jūsų labui.

 

Pradžiamokslis žaidėjams:

Prisijungiate į serverį (IP: mc.playzone.lt - versija 1.7.x), registruojamės su komanda /register (Slapt.) (Slapt.). Naujokui svarbiausia yra susipažinti su serverio taisyklėm ir suprasti esmę, todėl rašome /warp taisykles. Su viskuo susipažinę, galime pradėti uždarbiauti. Tą padaryti yra daugybė būdų, pavyzdžiui eiti į survival ir rinkti naudingas iškasenas (/warp exit), eiti į PVP ir kovoti su kitais naujokais (/warp pvp2), arba tiesiog rašyti /warp maistas ir žudyti paršiukus. Žudydami paršiukus gaunate mėsos ir pinigų, už kuriuos galite pirkti medžiagas/šarvus ar kitus svarbius dalykus. Kadangi mums reikia visiems kažkur sušilti, atsipalaiduoti ir pajusti gyvenimo malonumą, todėl mums reikia namo, o norint namo - reikia ploto. Gauti plotą yra keli būdai, vienas iš jų yra keliauti į "Plotus" (/warp plotai) ir susiradus plotą (arba tiesiog parašius /plotme auto) pradėti statybas. Kol statysite, jums reikės pajamų, todėl pasirinkę darbą iš /jobs sąrašo rašome /isidarbinti (darbas) Viską atlikus prasidės tikras gyvenimas - rimtos PVP kovos, FC kūrimas, karai, nelegalus verslas ir panašiai.

 

Kelios akimirkos iš serverio gyvenimo:

 

1.png

 

2.png

 

3.png

 

Svarbi informacija apie serverį:

IP: mc.playzone.lt

Web: www.playzone.lt/mc

Versija: 1.7.x

Tipas: FC/RPG/PVP/SURVIVAL/MINIGAMES (...)

 

Svarbu žinoti:

Kiti projekto žaidimų serveriai čia.

MC paslaugos čia.

CS paslaugos čia.

 

Kontakai:

email.png info@playzone.lt

skype.png playzone.help

fb.gif fb.com/playzonefans

 

Projekto plėtros failas (Clown Fish, Skype bot, spam text, logo, bbtext (...)